Tiešraidē notiks stāvkomēdijas vakars «Sievi-šķība»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

21. janvārī tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks apvienības “Sieviešu stendaps”  stāvkomēdijas vakars “Sievi-šķība”, informēja pasākuma organizatori.

“Jau otro gadu janvāris ir sievi-šķībais mēnesis! Tikpat nejēdzīgi kā 30 dienas svārkos, tikai vēl bezcerīgāk! Kā 100 pozitīvisma afirmācijas, tikai ar padomiem, kurus pat to autori neplāno īstenot dzīvē. Kā saņemt zemes enerģiju caur termo apakšveļu? Vai padušu spalvas silda? Kā Covid mājsēdes laikā saglabāt veselo saprātu un vai tas vispār ir kādam devis kaut kādu labumu? Kā mājskolot bērnus ar prieku un entuziasmu? Cikos drīkst atvērt pirmo vīna pudeli? Visi šie jautājumi, uz kuriem jūs neprasījāt atbildes, kuras mēs nemaz nesniegsim,” vēstīts pasākuma pieteikumā.

Stendapā “Sievi-šķība” piedalīsies dzejniece, rakstniece un dramaturģe Inga Gaile, dramaturģe Aiva Birbele un radošā direktore Una Rozenbauma, pasākumu vadīs komiķe Džemma Sudraba.

Kā informēja apvienības pārstāves, “Sieviešu stendaps” ir "platforma režisorēm, māksliniecēm, dzejniecēm, rakstniecēm, radošajām direktorēm, neradošām asistentēm un vienkārši drosmīgām sievietēm, kas kādā dienā nolēma, ka vēlas pastāstīt par savām domām, jūtām un pieredzēm uz skatuves. Pastāstīt tā, ka ir smieklīgi. Dažreiz drusku, dažreiz ļoti smieklīgi. Un dažreiz gan smieklīgi, gan tā, ka ir jāraud."

“Sieviešu stendaps” Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti