Lūznavas muižā notiks mākslu un garšu festivāls «Mākslas pikniks 2023»

Sestdien, 15. jūlijā, Rēzeknes novada Lūznavas muižā norisināsies tradicionālais vasaras mākslu un garšu festivāls "Mākslas pikniks". Festivāla programmā šogad uzstāsies gan Latvijas mākslinieki, gan arī viesi no Lietuvas, Igaunijas, Itālijas un Lielbritānijas.

"Mākslas pikniks" notiek kopš 2016. gada, piedāvājot iespēju no plašā aktivitāšu klāsta ikvienam atrast sev interesējošu mākslas norisi.

Šogad piknika laikā būs iespēja iepazīt arī Rēzeknes novada sociālos uzņēmējus un pārbaudīt savu līdzsvara noturību jaunajā viesu nama "Svilpaunieki" tīkla parkā. Piknika sākums paredzēts pulksten trijos pēcpusdienā.

Iveta Balčūne par Mākslas pikniku Lūznavas muižā
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

"Tradicionāli varēs izbaudīt gan mūzikas garšas, gan mākslas garšas, gan kino un teātra garšas, tāpat arī radošo darbnīcu noskaņas un arī mūsu garšas kārpiņas pakārdināt un lutināt. Katru gadu mēģinām uzaicināt arī kādu ārzemju viesi, kurš nav līdz šim bijis un koncertējis Latvijā. Šogad pie mums viesosies itāļu grupa "La Cantiga de la Serena", un viņi ir tā kā tilta mūzika starp Austrumiem un Rietumiem, savieno Vidusjūras reģiona mūziku," stāstīja Lūznavas muižas pārvaldniece Iveta Balčūne.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti