Dāvids Ernštreits

Žurnālists

Apskatīt autora rakstus: Latviski Krieviski

Autora ziņas
Urtāns: Man kauns
Urtāns: Man kauns
Lodes grūdējs Māris Urtāns kvalifikācijas sacensībās piektdien ierindojās 27.vietā, nespējot sasniegt finālu.
Reportāža no Londonas: Ovčiņņikovs zaudē un izstājas no cīņas
Reportāža no Londonas: Ovčiņņikovs zaudē un izstājas no cīņas
Latvijas džudists Konstantīns Ovčiņņikovs otrdien olimpiskajā turnīrā svara kategorijā līdz 81 kilogramam jau pirmajā kārtā piedzīvoja neveiksmi cīņā pret Brazīlijas pārstāvi Leandru Gilheiru un izstājās no turnīra. Skaties Dāvida Ernštreita un Jāņa Šēnberga reportāžu no Londonas.
Burģis zaudē otrajā kārtā
Burģis zaudē otrajā kārtā
Matīsam Burģim Olimpisko spēļu galda tenisa turnīrā pārvarēt pirmo kārtu neizdevās. Četros setos viņš piekāpās Krievijas sportistam Aleksejam Smirnovam. Līdz ar to Burģis izcīnīja dalītu 33. - 48. vietu. Epizodes no spēles un trenera Matiasa Sīrena komentārs Dāvida Ernštreita reportāžā.
Samoilovs un Sorokins uzvar trillerī
Samoilovs un Sorokins uzvar trillerī
Londonas Olimpiskās spēles ar emocionālu uzvaru pār poļiem Prudelu un Fialeku uzsākuši mūsu Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins. Tāpat kā daudzos turnīros šogad, mūsējie spēli uzsāka slikti - emocijas ņēma virsroku un spēlē bija daudz brāķa. Taču otrajā setā latvieši pārņēma iniciatīvu un to vairs neatdeva. Vairāk skatieties Dāvida Ernštreita veidotajā sižetā.
Aleksandra Samoilova un Ruslana Sorokina komentārs pēc uzvaras pār poļiem
Aleksandra Samoilova un Ruslana Sorokina komentārs pēc uzvaras pār poļiem
Pēc uzvaras pār poļiem Mariušu Prudelu un Gržegošu Fialeku, kuri olimpiskajā turnīrā izlikti ar devīto numuru, mūsu pludmales volejboli atzīstas, ka sākumā bijuši ļoti uztraukušies, un atklāj galvenos iemeslus kāpēc tomēr izdevās spēles ritējumu pavērst sev labvēlīgā gultnē.
Pludmales volejbolistu treneris G.Samoilovs: Poļi  jāuzvar!
Pludmales volejbolistu treneris G.Samoilovs: Poļi jāuzvar!
Tulīt aiz mūsu riteņbraucēja Saramotina kā otrie uz olimpiskā starta izies pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins. Iespaidos dalās viņu treneris Genādijs Samoilovs. Pirmajā spēlē šobrīd Latvijas vadošajam duetam pretiniekos talantīgie Polijas volejbolisti. Pretinieks spēcīgs, bet uzvarams. Lai to paveiktu jābūt gataviem poļu tehniskajam spēles stilam, bet kopumā jāgūst baudījums no savas spēles!

Vairāk

Svarīgākais šobrīd