Dulli, rāmi, skaisti – dažādu sajūtu koncerti valsts svētku brīvdienās

Šajās brīvdienās svinēsim savas valsts svētkus un Latvijas koncertu dzīves organizētājiem ir, ko piedāvāt!

Dulli, rāmi, skaisti – dažādu sajūtu koncerti valsts svētku brīvdienām
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

"Vecās mājas" – papildkoncerts

3. maijā "Ulbrokas Pērlē"

Acīmredzami, ka Uģa Prauliņa un komandas veikumu 1992. gadā Latvijas klausītāji atceras ar labām domām. Pēc izpārdota koncerta nāk papildkoncerts. Latvijas ārtroka viens no visievērojamākajiem veikumiem ir atkal uzvests uz skatuves. Vīri nav noguruši – viņi ir izsalkuši!

Mauku Sencis & Grandmasters Neons

3. maijā "First club", Rīgā

Garas brīvdienas sākas ar dullu koncertu. Latvijas hiphopa skatuves vieni no jestrākajiem censoņiem ir gatavi izklaidēt jauniešus, un jaunieši zina, ko sagaidīt. Vienmēr un visos laikos ir bijis un būs izklaides piedāvājums, kas meklē veidus, kā uz skatuves uznest jauniešu dullumu un apkārtējās vides realitāti – gan vārdos, gan mūzikā.

"Menuets"

3. maijā laukumā pretī Piņķu Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskajai baznīcai

Ja dziedāt līdzi, tad Piņķos. "Menueta" dziesmas zinām mēs visi, un kopības svinēšanai jau mums neko daudz vairāk arī nevajag.

"Latvijas Tautumeitas"

4. maijā kultūras pilī "Ziemeļblāzma", Rīgā

Mēs visi zinām, kas ir "Tautumeitas", bet šoreiz, īpaši svētku dienai, varam izbaudīt īpašo versiju – "Latvijas Tautumeitas". Latviešu un latgaliešu tautasdziesmu vārdi un melodijas mūsdienīgā apdarē. Skaisti tērpi, skaistas balsis un dziesmas. Tas ir lielisks veids, kā svinēt.

Dambis – akustiski

4. maijā kultūras namā "Atmoda", Rīgā

Mūsu valsts ir dažāda, un dažādas ir iespējas atzīmēt Latvijas dzimšanas dienu. Gana daudz mūsos ir protesta un nevēlēšanās būt ikdienišķiem. Tāpēc ir Dambis. Latvijas pankroka vectēvs, kuram ir dziesmas, kas kādam nenozīmē neko, bet citam ir veselas ēras himnas.

Mārcis Auziņš

4. maijā Jaunmoku pils terasē

Skaistā sarkano ķieģelu pils stāsta savus vēstures stāstus. Diezin vai pils cēlāji domāja, ka kādreiz te svinēs Latvijas neatkarības atjaunošanas dienu. Mārča Auziņa ģitāras skaņās izskanēs skaistākās latviešu melodijas, un arī tā – rāmi un skaisti var svinēt.

"Kautkaili"

8. maijā "Branku Brančotavā", Brankās

Ja ar "Kautkaili" varbūt vairs nebūtu jāiepazīstina, tad uz "Branku Brančotavu" gan ir vērts klausītājus aizvest – lieliska vieta Ozolnieku pusē. Kopā ar Kristīnes Pāžes un Didža Bardo grupu te piedzīvosiet lielisku kvalitatīvas popmūzikas vakaru.

Džeza stūrītis

Bruklinas džezs – veltījums Džonijai Mičelai un Betijai Kārterei

8. maijā "M/darbnīcā", Rīgā

"M/darbnīca" turpina sagādāt mazus svētkus džeza mīļotājiem. Šoreiz trešdienas vakarā savu veltījumu divām džeza dīvām izrādīs Zviedrijā dzimusī un Londonā dzīvojošā dziedātāja Liselote Ostbloma (Liselotte Östblom).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti