Dzimšanas gads: 1981

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Jūrmala

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Energo resursus taupošs, ar labu vides pieejamību un atbilstoši nodrošinātu infrastruktūru papildināts jauno mājokļu fonds. Risināt iedzīvotāju dzīvokļu jautājumus, veci mājokļu problēmas jārisina savlaicīgi un plānveidīgi.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
1) PVN samazinājums pārtikai un pirmās nepieciešamības precēm. 2) Darbaspēka nodokļu samazinājums. 3) Saprotama un ērta nodokļu administrēšana privātpersonām un uzņēmējiem ar nelielu/vidēju apgrozījumu. 4) Jāievieš lobēšanas likums.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Caurspīdīgums politiskajos procesos, lai jebkurš sabiedrības pārstāvis var brīvi piekļūt pie informācijas par politiskajiem procesiem un lēmumu statusu. Iespēja piedalīties vēlēšanās un referendumos ar elektronisko balsošanu.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Latvijas Mākslas akadēmija 2008 Maģistra grāds vides mākslā
Augstākā Latvijas Mākslas akadēmija 2005 Bakalaura grāds vides mākslā
Vidējā J. Rozentāla Rīgas mākslas koledža 2001 Vidējā profesionālā izglītība; multimediju mākslinieks (specializācija - video)
Darbavieta Amats
SIA "DDD3" Uzņēmuma īpašniece, projektu vadītāja, interjeriste, arhitekte tehniķe
SIA "INTERIOR DESIGN STUDIO" Uzņēmuma īpašniece, interjeriste
Jaunumi