Dzimšanas gads: 1979

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Ropažu novads

Partijas piederība: Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Jau vairāku gadu garumā ar izglītības sistēmu tiek veikti lielāki un mazāki eksperimenti. Tam būtu jāpieliek punkts un jāsakārto sistēma. Gan ceļot skolotāju prestižu, gan sakārtojot atalgojumu un slodzes . Šie būtu primārie darbi, kas jāizdara.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Vienota sakārtota atalgojuma sistēma pedagoģijā. Skolotāju profesija kā viena no prestižākajām profesijām valstī. Sabalansēta darba slodze pedagogiem, kas veicinās kvalitatīvu izglītības sniegumu un pozitīvu mikroklimatu pedagogu kopienas vidū.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Viennozīmīgi ir jābūt lielākai komunikācijai ar iedzīvotājiem. Vairāk skaidrojošo informāciju, lai iedzīvotāji izprastu lēmumu pieņemšanas nepieciešamību.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola 2004 Maģistra grāds izglītībā, Pirmsskolas izglītības skolotāja kvalifikācija
Augstākā Latvijas Universitāte 2008 Speciālās izglītības skolotāja kvalifikācija
Darbavieta Amats
Upesleju sākumskola Direktora vietniece izglītības jomā
Biedrība "Mierīga Pierīga" Valdes locekle
Biedrība "Laime Saimē" Valdes locekle
Jaunumi