Dzimšanas gads: 2000

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Rīga

Partijas piederība: Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva būtu latviešu valodas kā vienīgās valsts valodas nostiprināšana. Tā sekmējot latviskās identitātes noturību, saliedētas sabiedrības kopēju attīstību un latviešu kultūras procesu norisi.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Mācību norise valsts valodā visos līmeņos; papildus finansējuma piešķiršana ģimeņu atbalstam; pieejama un saprotama veselības sistēmas ieviešana, uzlabojot piekļuvi valsts kompensējamiem medicīnas pakalpojumiem.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Pēc manām domām, būtu jāpieturas pie principa– darbi, nevis vārdi. Kā arī, uzticamība pieaugtu, ja par politiskās kultūras darbiniekiem kļūtu tikai izglītoti cilvēki ar zināšanām attiecīgajā jomā un prasmi cienīgi nest Latvijas valsts vārdu.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Vidējā PIKC NMV Rīgas Doma kora skola 2020 Profesionālās ievirzes diploms Kora diriģēšana, Akadēmiskā dziedāšana; vispārējā vidējā izglītība
Darbavieta Amats
Latvijas Nacionālā Opera un Balets Kora māksliniece
Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija Senatore
Jaunumi