Dzimšanas gads: 1979

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Rīga

Partijas piederība: Politiskā partija "LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ"

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Saeimas izmeklēšanas komisijas izveidošana saistībā ar Covid pandēmijas apkarošanu: par ierobežojumu samērīgumu, vakcināciju, represijām, uzņēmējdarbības graušanu, budžeta līdzekļu izšķērdēšanu.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Atbalstam daudzbērnu ģimenēm un ģimenēm ar bērniem, ir jākļūst par valsts prioritāti, lai panāktu demogrāfiskās situācijas uzlabošanos un atturētu cilvēkus no izceļošanas. Uzlabota uzņēmējdarbības vide. Ekonomiski attīstīta valsts.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Lai elektorāta viedoklis un citi politiskie motīvi uzliek par pienākumu politiķiem rīkoties sabiedrības interesēs. Lai politiķi neinterpretē likumus tādā veidā, kas grauj konstitūciju. Lai politiķi nestu reālu politisko atbildību.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Biznesa augstskola Turība 2017 profesionālais maģistra grāds tiesību zinātnēs, jurists
Augstākā Rīgas Stradiņa universitāte 2015 sociālo zinātņu bakalaura grāds tiesību zinātnē
Augstākā Biznesa augstskola Turība 2009 profesionālais maģistra grāds valsts pārvaldē, uzņēmumu un iestāžu vadītājs
Augstākā Rīgas Tehniskā universitāte 2007 profesionālais bakalaura grāds muitas un nodokļu administrēšanā, muitas iestādes struktūrvienības vadītājs
Augstākā Rīgas Tehniskā universitāte 2005 pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība uzņēmējdarbībā un vadīšanā, muitas eksperts
Darbavieta Amats
SIA Nord Snus juridiskās daļas vadītāja
Partija LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ Revīzijas komisijas priekšsēdētāja
Jaunumi