Dzimšanas gads: 1955

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Rīga

Partijas piederība: Gods Kalpot Rīgai

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Izstrādāta un Saeimā apstiprināta konkrēta atbalsta politika ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kam tā ir nepieciešama. Tā ietvertu katram pieejamu minimālo pārtikas grozu un iespēju apmaksāt Satversmē paredzēto tiesību uz mājokli.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Atcelts nekustamā īpašuma nodoklis. Pieņemta skaidri definēta mājokļu politika, kas noteiktu nepieciešamās izmaiņas likumdošanā ar konkrētiem risinājumiem dzīvojamā fonda renovācijai.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Latvijai ir nepieciešami spēcīgi līderi, kas prot izskaidrot pieņemtos lēmumus un nebaidās uzņemties atbildību. Tikai tā ir iespējams izveidot spēcīgu nāciju, kuras viena no pazīmēm ir uzticēšanās saviem priekšstāvjiem.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Rīgas Civilās aviācijas inženieru institūts 1978 aviācijas radioiekārtu tehniskā ekspluatācija, radioinženieris
Jaunumi