Dzimšanas gads: 1963

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Liepāja

Partijas piederība: Konservatīvie ir tie, kuri reāli iestājas par šīs valsts parasto pilsoņu interesēm un tiesībām. Solījumi tiek pildīti. Lielākais valsts izzadzējs jau notiesāts. Minimālā darba alga jau ir 500 EUR, IIN neapliekamais minimums algai un pensijai 500EUR.

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Deputāti drīkst Saeimā atrasties un pārstāvēt tikai un vienīgi to partiju, no kuras viņi ir ievēlēti. Tā ir atbildība savu vēlētāju priekšā. Kurzemes reģiona atdzimšanas plāns. IIN sadalījums 80% pašvaldībām, 20% valsts budžetam. Mazināt birokrātiju.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Divreiz lielāks ģimenes valsts pabalsts. IIN neapliekamais minimums algām, minimālā alga un vidējā vecuma pensija 4 gadu laikā sasniegs 750EUR. Mājokļu celtniecības valsts atbalsts un 50 000 jaunu mājokļu reģionos un Rīgā. Reformēta veselības sistēma
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Apsūdzētie korupcijā, zagšanā, krāpniecībā, dienesta stāvokļa izmantošanā, nedrīkst pārstāvēt valsti ne lēmējvarā, ne izpildvarā. Valstij lojālo policistu, robežsargu un ugunsdzēsēju atalgojums jāpalielina vismaz līdz 1500 EUR, nelojālie jāatlaiž.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Rīgas Tehniskā universitāte 1986 Autosaimniecība (maģistrs)
Darbavieta Amats
Talsu novada Kolkas pagasta pārvalde Kolkas pagasta pārvaldes vadītājs
Jaunumi