Dzimšanas gads: 1982

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads

Partijas piederība: Kuldīgas Novadam

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Iestāšos par papildus finansējumu ielu un ceļu infrastruktūrai, tā panākot, lai reģioni neiztukšojas, lai uzņēmēji un iedzīvotāji dzīvo un strādā ne tikai pilsētas un novadu centros, bet arī lauku teritorijās.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Ņemot vērā to, ka esmu perfekcioniste, uzskatu, ka 4gadu laikā ir jābūt izpildītai lielākajai daļai no partiju apvienības "Jaunā Vienotība" vēlēšanu programmā iekļautā.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Latvijas politisko kultūru, manuprāt, var mainīt darītāji - tie, kas uzdrīkstas, rīkojas un dara. Svarīgi atvērt dialogu ar sabiedrību, kam seko konkrēta rīcība.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultāte 2012 Profesionālais maģistra grāds telpiskās attīstības plānošanā un telpiskās attīstības plānotāja kvalifikācija
Augstākā Latvijas Lauksaimniecības universitāte Ekonomikas fakultāte 2005 Sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā. Studiju novirziens: reģionālā attīstība un pārvalde
Vidējā Kuldīgas 2.vidusskola 2001 Vispārējā vidējā izglītība
Darbavieta Amats
Kuldīgas novada pašvaldības iestāde "Kuldīgas attīstības aģentūra" vadītāja
Biedrība "SDK jaunieši" valdes locekle
Biedrība "Darīsim paši!" padomes priekšsēdētāja
Jaunumi