Dzimšanas gads: 2000

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads

Partijas piederība: Vienotība

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Rietumu vērtību aizsardzība veidojot attiecības ar Ķīnu. Ar to vēlos mazināt Ķīnas Komunistiskas Partijas ietekmi Latvijā, stiprināt attiecības ar Taivānu, un uzlabot Latvijas drošību caur ārpolitikas lielāku koordināciju ar mūsu strat. partneriem.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Cilvēku skaits valstī pieaug; Latvijas IKP uz cilvēku pārsniedz Portugāles, Slovākijas radītājus; korupcijas uztveres un demokrātijas indeksi ļauj ierindoties pasaules TOP30; uz vērtībām balstīta ārpolitika; Latvijā ir pastāvīga NATO spēku klātbūtne.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Politiķiem ir jāspēj runāt godīgi, un uzņemties atbildība. Ir jākritizē populārus, bet nereālus/kaitīgus priekšlikumus, ir jāuzņemas atbildība par kļūdām. Sabiedrībai ir jāsaprot, ka politiķi arī ir cilvēki. Ar savām dzīvēm, problēmām, emocijām.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Rīgas Stradiņa universitāte 2022 politoloģija
Vidējā Maltas vidusskola 2019 vispārējā vidējā izglītība
Darbavieta Amats
Vienotības Jaunatnes organizācija ārlietu sekretārs un valdes loceklis
DELNA - Sabiedrība par atklātību praktikants
Nordic Conservative Student Union viceprezidents
Ziemeļvalstu konservatīvo studentu savienība un Eiropas Tautas partijas jaunatnes organizācija ārlietu darba grupas vadītājs
Jaunumi