Dzimšanas gads: 1978

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Cēsu novads

Partijas piederība: Attīstībai/Par!

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Mana pirmā iniciatīva būs atbalsta mehānismu izstrāde uzņēmējiem pārejai uz atjaunojamiem energoresursiem un atbalsta programmu izstrāde uzņēmējdarbības veicināšanai esošiem maziem un vidējiem uzņēmumiem.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Jāpanāk stabila valsts ekonomiskā izaugsme, samērīga inflācija un stabils mazo un vidējo uzņēmumu skaita un to apgrozījuma pieaugums, kas nozīmē, ka ekonomika attīstās, uzņēmumu darbība ir stabili augšupejoša un ir mazināti ārējie riski.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Būtiski ir veicināt pilsonisko līdzdalību lēmumu pieņemšanas procesos, iesaistīt un uzklausīt sabiedrību, veicināt demokrātijas principu un vērtību iedzīvināšanu, rodot risinājumus, kas ir vērsti uz ilgtspējīgu sadarbību.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Rēzeknes tehnoloģiju akadēmija 2021 Sociālo zinātņu maģistra grāds vadības zinātnē
Augstākā Latvijas Universitāte 2018 Profesionālais bakalaura grāds uzņēmējdarbībā un uzņēmumu un iestāžu vadītāja kvalifikācija
Augstākā Latvijas Policijas Akadēmija 1998 Policijas vidējā komandējošā sastāva darbinieka kvalifikācija
Darbavieta Amats
Cēsu novada pašvaldība Domes deputāte
Aizsardzības ministrija Ministra padomniece
"Latvijas attīstībai" Līdzpriekšsēdētāja
Jaunumi