Dzimšanas gads: 1967

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Krāslavas novads

Partijas piederība: Latvijas Reģionu apvienības biedrs

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Pirmās iniciatīvas būs saistītas ar nākamā gada budžeta apstiprināšanu. Pašvaldībām nepieciešams lielāks atbalsts, jo šīs Saeimas un valdības laikā pašvaldībām ir atņemti būtiski finanšu līdzekļi.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Atgriezt pašvaldībām iedzīvotāju ienākuma nodokļa proporciju - 80% par labu pašvaldībām un 20% valsts budžetā. Būtiska birokrātijas samazināšana.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Saeimas deputātiem ir jāuzliek par pienākumu regulāri tikties ar saviem vēlētājiem. Jārīko regulāras tikšanās ar vairāku partiju pārstāvjiem arī vēlēšanu starplaikos, lai cilvēki var salīdzināt katra deputāta darba rezultātus, nevis tikai solījumus.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Sociālo Tehnologiju Augstskola 2009 Bakalaurs tiesību zinātnē
Augstākā Latvijas Policijas Akadēmija 1997 Kriminālpolicijas darbinieks
Vidējā Dagdas vidusskola 1985 Vispērējā
Darbavieta Amats
Krāslavas novada dome Deputāts
Krāslavas novada dome Krāslavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks, Krāslavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks + deputāts, Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas priekšsēdētājs
Jaunumi