Dzimšanas gads: 1984

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Siguldas novads

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
50% no vietas dzīvīguma veido tās kultūras garša, sirsnīgas sabiedriskās aktivitātes un uzlādējoši dabas piedzīvojumi. Siguldas novadam no vietas, ko veido daži objekti atsevišķā sezonā, jākļūst par sirdi sildošu vietējās kopienas radītu pieredzi.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Mums ir jāstrādā pie visaptverošas sabiedrisko un dabas pieredžu programmas, kas aktivizē visu vietējo kopienu un tās resursus, nevis atsevišķas grupas. Tam mums ir vajadzīgi visi - jaunieši, seniori, zemnieki, pilsētnieki, uzņēmēji, bērni. Visi!
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Stratēģiskai un taktiski izstrādātai notikumu, pieredžu un vietējās kopienas iesaistes aktivitāšu programmai - iekļaujot kultūras, veselīga dzīvesveida, savvaļas un socializēšanās ilgtspējīgas pieredzes, kas atdzīvinātu un sapurinātu mūsu novadu.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Vidzemes augstskola 2006 Bakalaura grāds tūrisma vadībā un tūrisma nozares uzņēmuma vadītāja profesionālā kvalifikācija
Darbavieta Amats
Veselības ministrija Ministra padomniece nozares politikas jautājumos
Jaunumi