Dzimšanas gads: 1960

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Saulkrastu novads

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Abu novada Mūzikas un Mākslas skolu nodrošināšana ar piemērotam telpām, VJMMS Saulkrastu centrā, tādejādi paverot skolai attīstības un pilnveides iespējas un sadarbība kultīrizglītībā un telpu nodrošināšanā ar Sējas MMS (Mūzikas un mākslas skola).
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Prioritārs atbalsts nepieciešams bērnu un jauniešu izglītības, interešu un talantu attīstībai un jauniešiem - tā ir sabiedrības grupa, kuru vajag atbalstīt, piesaistīt novadam un ieinteresēt dzīvot, strādāt un veidot ģimeni Saulkrastu novadā, kultūra
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
1.VJMMS skolas attīstība, prioritāri nodrošinot telpas Saulkrastu centrā. 2 Amatu māja - vieta, kur tikties, radoši un interesanti kopā pavadīt laiku dažāda vecuma, interešu un sociālā statusa iedzīvotajiem, rīkot sadraudzības pasākumus.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Latvijas Mākslas akadēmija 1985 Monumentālās glezniecības fakultāte, mākslinieka gleznotāja, pedagoga kvalifikācija
Darbavieta Amats
Vidzemes Jūrmalas Mūzikas un mākslas skola nodaļas vadītāja
Zvejniekciema vidusskola pedagogs
Saulkrastu novada pašvaldības iestāde “Saulkrastu kultūras centrs” gleznotāju studijas “Ultramarīns” vadītāja
Jaunumi