Valsts reģionālie ceļi ar melno segumu

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 8 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 8 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

7 vietas "Latvijas attīstībai"
2 vietas "LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBA"
2 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"
2 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
2 vietas Jaunā konservatīvā partija
2 vietas Jaunā VIENOTĪBA
1 vieta "Kustība "Par!""
1 vieta Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
Ziņas
KNAB aizdomas par sistemātisku kukuļošanu Ropažu novadā – rosina apsūdzēt 4 amatpersonas, 2 firmas p...
KNAB aizdomas par sistemātisku kukuļošanu Ropažu novadā – rosina apsūdzēt 4 amatpersonas, 2 firmas pārstāvjus un 1 fizisku personu
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) nodevis prokuratūrai kriminālprocesu, kurā izmeklēta ceļu būves, uzturēšanas un labiekārtošanas uzņēmuma pārstāvju, iespējams, sistemātiska Ropažu novada pašvaldības amatpersonu kukuļošana. Iespējamās kukuļošanas mērķis bija panākt uzņēmumam labvēlīgu lēmumu pieņemšanu pašvaldības izsludinātajos iepirkumos, informēja KNAB.
Gaidāma vairāku novadu šķiršanās. Atvērt reformas likumu – atvērt Pandoras lādi?
Gaidāma vairāku novadu šķiršanās. Atvērt reformas likumu – atvērt Pandoras lādi?
"Reforma ir brāķis," tik lakoniski par pašvaldību administratīvo teritoriju pēdējām izmaiņām izsakās Saeimas Zaļo un Zemnieku savienības deputāts Valdis Maslovskis. Viņš vada Administratīvi teritoriālās reformas rezultātu izvērtēšanas apakškomisiju, un viņa vadībā pēc nedēļas Saeima plānojusi atvērt likumu, ar ko noteiktas pašvaldību teritorijas. Jau trešdien, 28. februārī, gaidāmas divu pašvaldību domes sēdes, kurās lems par iepriekš apvienotu novadu šķiršanās sākšanu. Likumdevējs pieļauj, ka bez jau publiski zināmajām novadu izmaiņām sagaidāmas vēl vairākas.

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Veselības ministram padomus dos arī rakstnieks Beļskis un epidemiologs Trojanskis
Veselības ministram padomus dos arī rakstnieks Beļskis un epidemiologs Trojanskis
Veselības ministrs Hosams Abu Meri ("Jaunā Vienotība") izveidojis savu biroju – to vadīs Ropažu novada domes deputāte Renāte Gremze, bet padomnieka amatos apstiprināts gan labi zināmais rakstnieks un iepriekš vairāku politiķu padomdevējs Normunds Beļskis, gan epidemiologs Ņikita Trojanskis, kurš publiskajā telpā parādījās pandēmijas laikā. 
Pat radi neticēja, ka izdosies. Meijeru ģimene Ropažu novadā 20 gadus attīsta atpūtas kompleksu
Pat radi neticēja, ka izdosies. Meijeru ģimene Ropažu novadā 20 gadus attīsta atpūtas kompleksu
Stiprie iet, dara un nečīkst, bet tāpat gana daudz ir cilvēku, kas vaino valdību, kaimiņus un vecākus, bet paši nedara neko – uzskata atpūtas kompleksa "Sauleskalns" saimnieki Ieva un Jānis Meijeri, kuri savā jomā darbojas jau 20 gadu. Atpūtas kompleksu viņiem izdevies izveidot par spīti radu prognozēm, ka cilvēki uz šo vietu Ropažu novadā diez vai gribēs braukt, viņi stāstīja Latvijas Radio raidījumā "Stiprie stāsti".
Ropažu novadā iekļautajā Garkalnē izskan vēlme pievienoties Ādažu novadam
(papildināts)
Ropažu novadā iekļautajā Garkalnē izskan vēlme pievienoties Ādažu novadam (papildināts)
Garkalnes pagasta iedzīvotāju neapmierinātība ar to, ka administratīvi teritoriālās reformas (ATR) rezultātā viņus pievienoja Ropažu novadam, ir radījusi juridisku precedentu. Likumā nav skaidri noteikts, kurš un kādā veidā var mainīt pagastu vai pilsētu piederību tam vai citam novadam. Garkalnes pagasta iedzīvotāji vēlas būt iekļauti Ādažu novadā, bet par Garkalnes sadalīšanu ir jālemj līdz gada beigām, noteica Saeima.