Valsts tiltu skaits

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 0 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums
6 vietas Jaunā VIENOTĪBA, "Kustība "Par!"", LATGALES PARTIJA
6 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
2 vietas Zaļo un Zemnieku savienība
2 vietas "Latvijas attīstībai"
2 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
Ziņas

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Pēc skolu tīkla sakārtošanas austrumu pierobežā var palikt vien trīs vidusskolas
Pēc skolu tīkla sakārtošanas austrumu pierobežā var palikt vien trīs vidusskolas
Tuvāko gadu laikā Latvijā būtu jāslēdz vai jāreorganizē vēl desmitā daļa Latvijas skolu. To paredz Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) rīcības plāna projekts. Pašvaldības Latgalē šāda IZM pieeja skolu tīkla sakārtošanā neapmierina, diskusijas turpinājās arī piektdien notikušajās Latvijas Pašvaldību savienības un IZM sarunās. Vairāk Ivetas Čigānes sagatavotajā ierakstā.
«Melno punktu karte» Latgalē: cilvēki slīkst arī piemājas dīķos bezatbildības dēļ
«Melno punktu karte» Latgalē: cilvēki slīkst arī piemājas dīķos bezatbildības dēļ
Šogad Latgalē no ūdenstilpēm izcelti desmit noslīkušie. Krāslavas un Rēzeknes novadā atrodas vairāki slīkšanas "melnie punkti", kas ir ne tikai upes un ezeri, bet visai bieži arī piemājas dīķi. Notikušie nelaimes gadījumi un potenciālie slīkšanas riski bieži gan atkarīgi nevis no peldvietas uzraudzības, bet no cilvēku bezatbildības un neuzmanīgas rīcības.
Mazā lauku ciemā izveidots Latgalē pirmais pašapkalpošanās autoserviss
Mazā lauku ciemā izveidots Latgalē pirmais pašapkalpošanās autoserviss
Rēzeknes novada Dekšāres ciemā nav veikala, toties jau vairāk nekā gadu darbojas autoserviss ar modernām iekārtām un visu veidu pakalpojumu klāstu. Tas ir arī Latgalē pirmais pašapkalpošanās autoserviss – te jebkurš var braukt pats remontēt savu mašīnu un izmantot visus servisā pieejamos instrumentus, maksājot tikai par auto pacēlāja nomu. Īpašnieks Viktors Marjuničs autoservisu iekārtojis pamestā kolhoza ēkā, ko izremontējis divatā ar tēvu.
Rogovkā brīvprātīgo pasākumā meklē pazudušo septiņgadīgo Justīni
(papildināts)
Rogovkā brīvprātīgo pasākumā meklē pazudušo septiņgadīgo Justīni (papildināts)
Organizācija "Bezvests.lv" sadarbībā ar Valsts policiju sestdien organizējusi 5. maijā pazudušās septiņgadīgās Justīnes Reinikovas meklēšanas kārtējo misiju Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta Rogovkā. Lai arī brīvprātīgo skaits pirmajās meklēšanas stundās nav tik liels kā sākotnēji cerēts, meklēšanas organizatori cer, ka dienas gaitā cilvēki pievienosies, lai pēc iespējas lielāku platību varētu pārmeklēt vēlreiz.