Valsts reģionālie grants ceļi

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 0 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums
6 vietas Jaunā VIENOTĪBA, "Kustība "Par!"", LATGALES PARTIJA
6 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
2 vietas Zaļo un Zemnieku savienība
2 vietas "Latvijas attīstībai"
2 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
Ziņas
Rēzeknes novada Sakstagalā audzē krāsainos pūpolus
Rēzeknes novada Sakstagalā audzē krāsainos pūpolus
Pūpoli, līdzās krāsainām olām un šūpolēm, ir vieni no Lieldienu svētku simboliem. Pūpolsvētdienā ar "pūkainām aitiņām" klātiem zariem veselības pērienu saņem daudzi pieaugušie un bērni. Tāpat pūpoli ir neatņemams svētku galda rotājums. Kas ir pūpols un kā atrast īsto pūpolu, ko iestādīt dārzā, zina stādu audzētavas "Sakstagals" saimniece Zaiga Graudiņa, kuras lielajā dažādu stādu kolekcijā ir ne tikai sudrabainie, bet arī rozā un īsu brīdi pat melnie pūpoli. 

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Aktualizē drošības un izglītības jautājumus Latgalē
Aktualizē drošības un izglītības jautājumus Latgalē
Latgaliešu valoda, drošība reģionā, neatkarīgi vietējie mediji – tie ir daži no tematiem, par kuriem diskutēts gadiem, taču tie joprojām nav politiķu sadzirdēti un līdz galam atrisināti. Šajās dienās Rēzeknē notika Latgales starpkongress, kurā no jauna aktualizētas risināmās problēmas, cerot, ka tajās ieklausīsies jaunā valdība.
Uzsāks Rāznas ezera krasta stiprināšanu pie Lipuškiem
Uzsāks Rāznas ezera krasta stiprināšanu pie Lipuškiem
Tuvākajās divās nedēļās sāksies būvniecība Rāznas ezera piekrastē Rēzeknes novada Kaunatas pagastā pie Lipuškiem, kur līdz gada beigām aptuveni 500 metru garumā izbūvēs krasta eroziju bremzējošu stiprinājumu no dažāda izmēra laukakmeņiem.
Siltumnīcā briest raža, dārzā vēl ziedu košums. Babru ģimenes miera oāze Latgales pusē
Siltumnīcā briest raža, dārzā vēl ziedu košums. Babru ģimenes miera oāze Latgales pusē
"Mārtiņmājas 1" ir Babru ģimenes miera oāze Rēzeknes novada Maltas apvienības Feimaņu pagastā. Saime tiešām ir ļoti kupla – mamma Veronika, trīs meitas un divi brāļi jau katrs ar savām atvasēm. Ikdienā mājā dzīvo mamma un vecākais brālis Ivars, bet meita Skaidrīte ar ģimeni šeit pavada brīvdienas, ko velta nevis atpūtai, bet gan radot jaunas idejas pagalma labiekārtošanai un puķu dobēm, uzturot dārzu un siltumnīcu, kā arī ģimenes mazo muzeja stūrīti. Kopā visa kuplā saime mājās sapulcējas svētkos, lai baudītu jauku un ģimenisku kopābūšanu.
Meklē iespēju saglabāt Zosnas muižu
Meklē iespēju saglabāt Zosnas muižu
Zosnas muižai ir liela kultūrvēsturiska, arhitektoniska, mākslinieciska un arī zinātniska vērtība, uzsver Nacionālās kultūras mantojuma pārvaldes (NKMP) eksperti. Muiža pieder Rēzeknes novada pašvaldībai, tā ir ilgstoši slēgta, apsaimniekošanai trūkst līdzekļu, un laika zobs dara savu postu. Lai rastu iespēju vēsturisko pērli tomēr saglabāt, pašvaldība muižu paredz nodot atsavināšanā un aicina iedzīvotājus šomēnes piedalīties sabiedriskajā apspriešanā. 
Rēzeknes novadā apšauba lietderību Latgalē radītos atkritumus vest dedzināt uz Brocēniem
Rēzeknes novadā apšauba lietderību Latgalē radītos atkritumus vest dedzināt uz Brocēniem
Rēzeknes valstspilsētas, Rēzeknes novada un Ludzas novada apglabāto atkritumu daudzumu turpmāk samazinās, tos dedzinot. Dedzināšana gan šobrīd tiks veikta ne Latgalē, bet gan 380 kilometrus attālajos Brocēnos. Ieguvums – virzīšanās uz mērķi līdz 2035. gadam apglabāt ne vairāk kā 10% no sadzīves atkritumiem un iespējamais tarifa samazinājums, tomēr Rēzeknes novada pašvaldības vadību šāds risinājums dara bažīgu tā sasteigtības un lielā attāluma dēļ. Pašvaldībā lēš – pakalpojums izmaksājot pārāk dārgi, un vajadzējis sagaidīt atkritumu pārstrādes ceha izveidi Latgalē.