Valsts reģionālie grants ceļi

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 0 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums
6 vietas Jaunā VIENOTĪBA, "Kustība "Par!"", LATGALES PARTIJA
6 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
2 vietas Zaļo un Zemnieku savienība
2 vietas "Latvijas attīstībai"
2 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
Ziņas

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

«Ieputināti»: novads privāto ceļu netīra, komercuzņēmumu cenas – nepaceļamas
«Ieputināti»: novads privāto ceļu netīra, komercuzņēmumu cenas – nepaceļamas
Prieku par ziemas baltumu un skaistumu allaž pavada neapmierinātība par netīrītajiem ceļiem, kas nereti ir ļoti pamatota. Šādas problēmas ir Losu ciemata iedzīvotājiem, jo Rēzeknes novads vairs nepiedāvā iespēju pirkt sniega tīrīšanas pakalpojumus privātajos ceļos, savukārt par komercuzņēmumu pakalpojumu pensionāri samaksāt nevar. Pašvaldību savienība skaidro, ka vietvaras nemaz nedrīkst tīrīt privātos ceļus, bet aicināja iedzīvotājus vērsties novadā, lai rastu risinājumu, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "4. studija".
Rēzeknes puses bērnudārzos meklē veidu, kā arī bērnu savstarpējā komunikācijā integrēt latviešu valo...
Rēzeknes puses bērnudārzos meklē veidu, kā arī bērnu savstarpējā komunikācijā integrēt latviešu valodu
Jau pagājuši vairāk nekā trīs mēneši, kopš pirmsskolas izglītība Latvijā tiek īstenota tikai valsts valodā. Rēzeknes pilsētā un novadā, kur krievvalodīgo īpatsvars ir visai liels, bērnudārzos savā starpā bērni nereti joprojām turpina runāt krievu valodā. Tas satrauc latviski runājošo bērnu vecākus. Savukārt bērnudārzos tiek meklēti veidi, lai arī savstarpējā komunikācijā aizvien vairāk integrētu valsts valodu.