Valsts reģionālie ceļi ar melno segumu

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 0 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums
6 vietas Jaunā VIENOTĪBA, "Kustība "Par!"", LATGALES PARTIJA
6 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
2 vietas Zaļo un Zemnieku savienība
2 vietas "Latvijas attīstībai"
2 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
Ziņas
Rēzeknes novada Sakstagalā audzē krāsainos pūpolus
Rēzeknes novada Sakstagalā audzē krāsainos pūpolus
Pūpoli, līdzās krāsainām olām un šūpolēm, ir vieni no Lieldienu svētku simboliem. Pūpolsvētdienā ar "pūkainām aitiņām" klātiem zariem veselības pērienu saņem daudzi pieaugušie un bērni. Tāpat pūpoli ir neatņemams svētku galda rotājums. Kas ir pūpols un kā atrast īsto pūpolu, ko iestādīt dārzā, zina stādu audzētavas "Sakstagals" saimniece Zaiga Graudiņa, kuras lielajā dažādu stādu kolekcijā ir ne tikai sudrabainie, bet arī rozā un īsu brīdi pat melnie pūpoli. 

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Bērza saplākšņa ražotājs «Verems» pie Rēzeknes īsteno 80 miljonu eiro investīciju projektu
Bērza saplākšņa ražotājs «Verems» pie Rēzeknes īsteno 80 miljonu eiro investīciju projektu
Rēzeknes pievārtē norit būvniecība "Latvijas finiera" meitasuzņēmuma SIA "Verems" paplašināšanās projektā, kas Eiropā lielākajam bērza saplākšņa ražotājam ļaus teju divkāršot saražotās produkcijas apjomu un Rēzeknes novadā radīt vairāk nekā 70 jaunas darbavietas. Plānots, ka kopējās "Latvijas finiera" investīcijas tuvākajos gados pārsniegs 200 miljonus eiro, iekļaujot arī būvniecības projektus Kuldīgā un Bolderājā.  
Dekšārēs izvieto Latvijā pirmos «Aizved mani!» soliņus
Dekšārēs izvieto Latvijā pirmos «Aizved mani!» soliņus
Dekšārēs Rēzeknes novadā jau vairākus gadus nav ne veikala, ne savas aptiekas, turklāt sabiedriskais transports kursē vien pāris reizes nedēļā, tādēļ vietējie iedzīvotāji nupat ceļa malās uzstādījuši divus soliņus ar nosaukumu "Aizved mani!". Tie ir pirmie šāda veida soliņi Latvijā, un to galvenais mērķis ir mudināt apstāties garāmbraucošos šoferīšus, lai līdzcilvēkus aizvestu līdz pagastam tuvākajai pilsētai – Varakļāniem.  
Jaunietes no ASV asistē angļu valodas stundās Rēzeknes novada skolās
Jaunietes no ASV asistē angļu valodas stundās Rēzeknes novada skolās
Šajā mācību gadā četrās skolās Rēzeknes novadā strādā jaunietes no ASV. Abām piešķirta Fulbraita stipendija ar iespēju mācīt angļu valodu izglītības iestādēs vairāk nekā 90 valstīs. Jaunās skolotāju asistentes par labu Latvijai lēmušas gan tādēļ, ka šeit ir ģimenes saknes, gan lai izzinātu pēc iespējas atšķirīgāku kultūru un nodotu zināšanas skolēniem tieši lauku skolās. 
Pedagogu trūkums Latgalē var sarežģīt krievu valodas aizstāšanu ar citu otro svešvalodu
Pedagogu trūkums Latgalē var sarežģīt krievu valodas aizstāšanu ar citu otro svešvalodu
Pedagogu trūkums var radīt problēmas Latgales skolās atteikties no krievu valodas kā otrās svešvalodas apguves un nodrošināt citas Eiropas Savienības oficiālās valodas mācīšanu. Izteiktāk šo problēmu saskata tieši lauku skolas, kurām jau šobrīd tieši pedagogu trūkuma dēļ ir grūtības nodrošināt pat pirmās svešvalodas – angļu valodas mācīšanu.