Nodokļu (IIN+NĪN) ieņēmumi 2018.g

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 0 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums
6 vietas Jaunā VIENOTĪBA, "Kustība "Par!"", LATGALES PARTIJA
6 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
2 vietas Zaļo un Zemnieku savienība
2 vietas "Latvijas attīstībai"
2 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
Ziņas
Rēzeknes novada Sakstagalā audzē krāsainos pūpolus
Rēzeknes novada Sakstagalā audzē krāsainos pūpolus
Pūpoli, līdzās krāsainām olām un šūpolēm, ir vieni no Lieldienu svētku simboliem. Pūpolsvētdienā ar "pūkainām aitiņām" klātiem zariem veselības pērienu saņem daudzi pieaugušie un bērni. Tāpat pūpoli ir neatņemams svētku galda rotājums. Kas ir pūpols un kā atrast īsto pūpolu, ko iestādīt dārzā, zina stādu audzētavas "Sakstagals" saimniece Zaiga Graudiņa, kuras lielajā dažādu stādu kolekcijā ir ne tikai sudrabainie, bet arī rozā un īsu brīdi pat melnie pūpoli. 

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Deputāti nav vienisprātis par Varakļānu pievienošanu Madonai
Deputāti nav vienisprātis par Varakļānu pievienošanu Madonai
Varakļānu Kultūras namā pulcējoties ap simt apkārtnes iedzīvotājiem, jautājumos un replikās par novada nākotni vairākums paudis atbalstu priekšlikumam Varakļānus pievienot Madonas novadam. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministres Ingas Bērziņas ("Jaunā Vienotība") priekšlikumu gan neatbalsta viņas frakcijas deputātes Saeimā.
Rēzeknes novadā darbu sāk pašvaldības policija
Rēzeknes novadā darbu sāk pašvaldības policija
Aizritējusi vairāk nekā nedēļa, kopš katrā pašvaldībā jādarbojas pašvaldības policijai. Rēzeknes novadā darbu uzsākuši seši pašvaldības policisti, iekārtots iecirknis Audriņos un pieejamas četras darba automašīnas. Kā atzīst vietvara – pašvaldības policijas izveide bijusi veiksmīga un īpašas pūles nav sagādājusi. Savukārt citās pašvaldībās darbs rit atšķirīgi – kādā izsludinātas vakances, citur darbs vēl tikai plānos. 
«Ieputināti»: novads privāto ceļu netīra, komercuzņēmumu cenas – nepaceļamas
«Ieputināti»: novads privāto ceļu netīra, komercuzņēmumu cenas – nepaceļamas
Prieku par ziemas baltumu un skaistumu allaž pavada neapmierinātība par netīrītajiem ceļiem, kas nereti ir ļoti pamatota. Šādas problēmas ir Losu ciemata iedzīvotājiem, jo Rēzeknes novads vairs nepiedāvā iespēju pirkt sniega tīrīšanas pakalpojumus privātajos ceļos, savukārt par komercuzņēmumu pakalpojumu pensionāri samaksāt nevar. Pašvaldību savienība skaidro, ka vietvaras nemaz nedrīkst tīrīt privātos ceļus, bet aicināja iedzīvotājus vērsties novadā, lai rastu risinājumu, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "4. studija".