Uzņēmumu radītā pievienotā vērtība, milj. eiro, 2017.g

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 12 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 12 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

8 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
3 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Latvijas Zaļā partija, Jaunā VIENOTĪBA, Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība", LATGALES PARTIJA
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
1 vieta "PROGRESĪVIE"
Ziņas

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Biežākās traumas ziemā – roku un kājas lūzumi
Biežākās traumas ziemā – roku un kājas lūzumi
Pēdējās dienās sasalstošais lietus apgrūtinājis pārvietošanos ne vien autobraucējiem, bet arī gājējiem pilsētās. Pacientu plūsma traumpunktos ir teju trīskāršojusies. Biežākās traumas – roku, potītes un kāju lūzumi. Šādi laikapstākļi bijis izaicinājums arī vietvarām ceļu un ietvju apsaimniekošanā.
Par pienācīgi neapsaimniekoto Rēzeknes futbola halli turpmāk uzdots rūpēties vairākām pašvaldības pā...
Par pienācīgi neapsaimniekoto Rēzeknes futbola halli turpmāk uzdots rūpēties vairākām pašvaldības pārvaldēm
Lai gan piepūšamā futbola halle Rēzeknē atklāta pirms diviem gadiem, atbildīgo par halles uzturēšanu līdz šim nebija. Kad vecāki cēla trauksmi par netīrību hallē, ģērbtuvju un tualešu trūkumu, Veselības inspekcija veica pārbaudi un lika Rēzeknes pašvaldībai novērst nepilnības. Šonedēļ pašvaldība pieņēma lēmumu par atbildību sadalījumu starp Izglītības pārvaldi un Sporta pārvaldi. Lai gan ledus ir sakustējies, joprojām nav zināms, kad bērni varēs atsākt trenēties piepūšamajā hallē.
Finanšu grūtībās nonākusī Rēzekne nesteidz atteikties no līguma ar «Radio Rēzekne»
Finanšu grūtībās nonākusī Rēzekne nesteidz atteikties no līguma ar «Radio Rēzekne»
Rēzeknē "uz papīra" ir iespējams bezdeficīta budžets, taču tas nozīmētu atteikšanos no vēl vairākām izdevumu sadaļām, uz ko nav gatavi pozīcijas deputāti. Piemēram, nāktos nogriezt brīvprātīgās iniciatīvas, tostarp, krievu valodas fakultatīvu mācīšanu, kā arī neturpināt līgumu ar "Radio Rēzekne", kam šogad bija paredzēti 12 tūkstoši eiro.