Dzimšanas gads: 1982

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Mārupes novads

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Vēlos sakārtot un veicināt efektīvu sporta infrastruktūras objektu pārvaldību, lai tie būtu pieejami iedzīvotājiem,amatieriem un profesionāļu sacensībām. Pārdomāti attīstot sporta infrastruktūru, novads var ieņemt būtisku vietu Latvijas sporta kartē.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Prioritātei ir jābūt novada iedzīvotājiem, kas deklarējušies, īpaši daudzbērnu ģimenēm, kas veido novada tagadni un nākotni. Novadam jārada droša vide un attīstības iespējas, kur strādāt, izglītoties un pavadīt brīvo laiku, lai ikviens var lepoties.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Latviskās identitātes nostiprināšanai un nacionālo vērtību saglabāšanai, plānojam uzstādīt monumentālo valsts karogu visos apvienotā novada lielākajos ciemos, tādējādi veicinot novada iedzīvotāju piederības sajūtu vienotam Mārupes novadam.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Rīgas Starptautiskā un biznesa administrācijas augstskola 2009 Darba aizsardzība
Darbavieta Amats
VSIA "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions"" Tehniskā vadītāja vietnieks, Tehniskā vadītāja pienākumu izpildītājs
SIA "RE&MA" Valdes priekšsēdētājs
Jaunumi