Uzņēmumu radītā pievienotā vērtība, milj. eiro, 2017.g

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 20 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 20 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

6 vietas "LIEPĀJAS PARTIJA"
5 vietas Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
2 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
1 vieta "Kustība "Par!"", Jaunā VIENOTĪBA, "PROGRESĪVIE"
1 vieta Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"
Ziņas
Topošo veloceliņu no Liepājas uz Bernātiem vērtē kā pienesumu vietējiem un tūristiem
Topošo veloceliņu no Liepājas uz Bernātiem vērtē kā pienesumu vietējiem un tūristiem
Veloceliņš, ko šonedēļ sāk būvēt no Liepājas uz Bernātiem, būs pienesums gan vietējiem iedzīvotājiem, gan velotūrismam. Autoceļu Liepāja–Lietuvas robeža (A11) bieži izmanto velotūristi, kas Latvijā ierodas galvenokārt no Nīderlandes un Vācijas. Jaunā infrastruktūra aptuveni 10 kilometru garumā, ko klās asfaltbetona segums, būs ieguvums vietējiem iedzīvotājiem un Bernātu dabas parkam, jo daļēji samazināsies automašīnu īpatsvars, īpaši vasaras sezonā.
No Liepājas līdz Bernātiem būvē gājēju un velo ceļu
No Liepājas līdz Bernātiem būvē gājēju un velo ceļu
Gar valsts galveno autoceļu Liepāja–Lietuvas robeža (Rucava) (A11) posmā no Liepājas administratīvās robežas līdz Bernātiem (10,42.–20,09. km) sāk būvēt gājēju un velobraucēju infrastruktūru, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC). Darbus plānots pabeigt līdz šī gada septembra beigām.

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Liepājā skatāma unikāla tērpu kolekcija, kas padomju laikā sūtīta no Ņujorkas uz Liepāju
Liepājā skatāma unikāla tērpu kolekcija, kas padomju laikā sūtīta no Ņujorkas uz Liepāju
Liepājas Latviešu biedrības namā martā skatāma izstāde "Elza. Garderobe cauri laikiem". Izstāde ļauj ielūkoties privātā tērpu kolekcijā, kas veidojusies no tērpiem un citām lietām, kas padomju laikā sūtītas no Ņujorkas uz Liepāju. Tādā veidā Liepājā dzimusī Elza Nelius (1900–1988, bij. Lazdeniece), kura strādājusi uz pasažieru tvaikoņa Liepāja–Ņujorka, uzturējusi kontaktus ar saviem tuviniekiem Latvijā.
No pasaules lielmeistariem līdz jaunajiem talantiem. Kas gaidāms Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu f...
No pasaules lielmeistariem līdz jaunajiem talantiem. Kas gaidāms Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu festivālā?
9. martā ar krāšņu koncertu tiks atklāts Liepājas Starptautiskais zvaigžņu festivāls, kad uz skatuves kāps viens no daudzpusīgākajiem pianistiem pasaulē – Lui Lortī, bet ne tikai – koncerta programmu papildinās arī jaunie pašmāju talanti, kas plūkuši laurus Valda Vikmaņa Latvijas jauno atskaņotājmākslinieku konkursā. Tas ļaus skatītājiem piedzīvot, kā lielmeistaru talants savijas kopā ar jaunības degsmi, Latvijas Radio raidījumā "Kultūras rondo" stāstīja Liepājas Simfoniska orķestra galvenais diriģents Guntis Kuzma. 
Liepājā strīds par bruģa klājuma nepilnībām
Liepājā strīds par bruģa klājuma nepilnībām
Nekvalitatīva bruģa klājuma dēļ Liepājā izvērsies strīds starp projektētāju, būvētāju un pašvaldību. Veiktas pat divas dažādas ekspertīzes, un vienā no tām norādīts uz kļūdām tikai projektēšanā, bet citā – uz problēmām arī būvniecībā. Kamēr būvnieks un projektētājs savu vainu noliedz, pašvaldība vēl cer, ka risinājumu var rast savstarpējās sarunās. Ja ne, būvnieks solās vērsties tiesā, bet pašvaldība cels prasību pret būvētāju vai projektētāju.
Sestdien sāksies Liepājas 32. Starptautiskais zvaigžņu festivāls
Sestdien sāksies Liepājas 32. Starptautiskais zvaigžņu festivāls
Sestdien, 9. martā, koncertzālē "Lielais dzintars" sāksies nu jau 32. Starptautiskais zvaigžņu festivāls, kas pulcē gan pašmāju zvaigznes, gan spožus mūziķus no ārvalstīm. Atklāšanas koncertā būs iespēja dzirdēt Valda Vikmaņa Latvijas Jauno atskaņotājmākslinieku konkursa laureātus. Jaunajiem mūziķiem tas būs saviļņojošs notikums – uzstāties kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri. Kā īpašo viesi atklāšanas koncertā būs iespēja dzirdēt kanādiešu pianistu Luī Lortī, kurš atskaņos Friderika Šopēna Pirmo klavierkoncertu.