Dzimšanas gads: 1991

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Liepāja

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Veicināt IT nozares attīstību Liepājā. Tas Liepājā šobrīd jau notiek, taču ar pilsētas vadības atbalstu šīs nozares attīstību būtu iespējams ievērojami paātrināt.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
IT nozares attīstību un kampaņas "Liepāja Tevi gaida" izveidi, kas aicinātu attālinātā darba veicējus (kas galvenokārt ir IT nozares speciālisti), kuri izrādījuši interesi pārcelties uz dzīvi ārpus Rīgas, par mājvietu izvēlēties Liepāju.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Pārkvalificēšanas programmas izveide Liepājā, kas ļauj liepājniekiem un reģiona iedzīvotājiem pārkvalificēties no savām pašreizējām specialitātēm uz kādu no IT apakšnozares specialitāti.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Rīgas Tehniskās Universitātes Liepājas filiāle 2015 Bakalaura studiju programma ‘’Uzņēmējdarbība un vadīšana’’, kvalifikācija – ekonomists.
Augstākā Rīgas Tehniskās Universitātes Liepājas filiāle 2012 Pirmā līmeņa augstākās izglītības programma ‘’Uzņēmējdarbība un vadīšana’’, kvalifikācija – loģistikas speciālists.
Darbavieta Amats
SIA “Coworking Liepaja” Valdes priekšsēdētājs
Biedrība “Attīstības platforma YOU+” Valdes priekšsēdētājs
SIA “YEES M” Valdes loceklis
Biedrība “CoworkLiepaja Studio” Valdes loceklis
Jaunumi