Pašvaldības vidusskolu skaits 2019.gadā

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 18 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 18 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

8 vietas Zaļo un Zemnieku savienība
2 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"
2 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
2 vietas "Tev, Jūrmalai"
1 vieta Jaunā VIENOTĪBA, "Kustība "Par!""
Ziņas
Jūrmalas iedzīvotāju lūgumu saglabāt Pumpuru vidusskolu pašvaldība «paslauka zem tepiķa»
Jūrmalas iedzīvotāju lūgumu saglabāt Pumpuru vidusskolu pašvaldība «paslauka zem tepiķa»
Vairāk nekā 1100 jūrmalnieku parakstīto iniciatīvu Jūrmalas dome šodien "paslaucījusi zem tepiķa" – Jūrmalas Pumpuru vidusskolu un Jaundubultu pamatskolu pašvaldība tomēr reorganizēs, abu skolu vietā izveidojot vienu iestādi. Iedzīvotāju lūgumu saglabāt Pumpuru vidusskolu šodien domes sēdē nolēma tālāk nevirzīt. Neapmierinātie skolas vecāki un skolotāji pie domes piketēja.
Dialogi, dīķi un portāli –  atklāj trīs dažādu žanru izstādes Jūrmalas muzejā
Dialogi, dīķi un portāli – atklāj trīs dažādu žanru izstādes Jūrmalas muzejā
No 20. marta Jūrmalas muzeju piepilda trīs žanru un izteiksmes līdzekļu ziņā atšķirīgas izstādes. Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) studentu darbi, mākslinieces Annas Laicānes daudzveidīgās mākslas darbu veidošanas tehnikas, kā arī dubultizstāde, kurā vienkopus vērojami gan latviešu mākslinieces Ievas Liepiņas, gan lietuviešu mākslinieka Arvīda Brazdžūna darbi.

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Jūrmalā par vienaudža noduršanu aizdomās turētais pusaudzis skolu klātienē šogad neapmeklēs
Jūrmalā par vienaudža noduršanu aizdomās turētais pusaudzis skolu klātienē šogad neapmeklēs
Mežmalas pamatskolas skolēni, skolotāji un vecāki sēro par 6. klases skolnieku Maksimu, kura dzīvība izdzisa kautiņa laikā no naža vienaudža rokās pagājušajā nedēļā. Pie sociālās aprūpes centra "Sprīdītis" Slokā, kurā dzīvo varmāka, dežurē pašvaldības policija. Nolemts, ka dūrējs klātienē skolas solā neatgriezīsies un mācības turpinās attālināti. Policija pastiprināti vērtē arī dažādus draudus, kas tiek izteikti dūrēja ģimenei un aprūpes centram, jo negrib pieļaut, ka varmācība rada varmācību. Notikusī traģēdija aktualizē jautājumu par negribētiem pusaudžiem, kuri saviem vecākiem nerūp un bieži viņi jau ļoti agri nostājas uz likuma pārkāpšanas ceļa. 
Jūrmalā uz ielas nogalināts 13 gadus vecs pusaudzis; par slepkavību aiztur vienaudzi
(papildināts)
Jūrmalā uz ielas nogalināts 13 gadus vecs pusaudzis; par slepkavību aiztur vienaudzi (papildināts)
Naktī uz ceturtdienu, 11. janvāri, Jūrmalā, Slokas mikrorajonā, uz ielas atrasts 13 gadus vecs pusaudzis ar durtām brūcēm. No gūtajiem ievainojumiem viņš gāja bojā vēl pirms mediķu ierašanās, informēja Valsts policija (VP), kas noskaidrojusi, ka bojāgājušo konflikta laikā sadūris viņa vienaudzis, kurš pastāvīgi dzīvo bērnunamā un tovakar iestādi bija pametis kopā ar citiem tās audzēkņiem.