Dzimšanas gads: 1982

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Jūrmala

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Pludmales, kāpu zonas sakārtošana. Izmantojot publiskā un privātā sektora sadarbības formu, nodrošināt visiem pieejamas pārģērbšanās kabīnes visu gadu (arī ziemā), velo novietnes pilnīgi visās pludmalēs un pietiekamu daudzumu mazās atkritumu urnas.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Cilvēkiem ar īpašām vajadzībām jānodrošina subsidētās darba vietas. Projekts -uzņēmējiem sadarbībā ar pašvaldības atbalstu. Jāatbalsta vietējo ražotāju tirdzniecību Jomas ielas namiņos, pakalpojumu sniedzējus, lai veicinātu vietējo produkciju apriti.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Diemžēl šobrīd Jūrmalas apkaimes, to vēsture un bagātīgā kultūra ir pamesta pilnīgā novārtā. Ir jārīko apkaimju svētki, jārīko vasaras atpūtas un saliedēšanās nometnes bērniem, jauniešiem un ģimenēm, jāatjauno dažādu nozaru radošo namu tradīcijas.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Banku augstskola 2010 Profesionālais maģistra grāds uzņēmumu un organizāciju vadīšanā un uzņēmumu un iestāžu vadītāja kvalifikācija
Augstākā Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija 2005 Humanitāro zinātņu bakalaura akadēmiskais grāds filoloģijā
Darbavieta Amats
AS SEB banka Privātpersonu darījumu vadītāja
Nacionālās apvienības Jūrmalas nodaļas Valdes locekle
Jaunumi