Dzimšanas gads: 1981

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Dobeles novads

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Sakārtot sociālo jomu, pilnveidot iekļaujošās un karjeras izglītības sistēmas, attīstīt infrastruktūru jauniešiem, ģimenēm un senioriem, integrēt iedzīvotāju līdzdalības principus pašvaldības darbā, uzlabot uzņēmējdarbības veicināšanas instrumentus.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Vēlos panākt, lai Dobeles novada pašvaldības prioritātes būtu vienmērīga novada infrastruktūras attīstība un pakalpojumu pieejamības veicināšana, nodrošinot iedzīvotāju līdzdalības iespējas lēmumu pieņemšanā.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Manas, kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs - izglītības, darba un dzīves vides attīstīšana novadā. To vēlos panākt realizējot iedzīvotāju vajadzībās un iniciatīvās balstītu pārvaldību pašvaldības darbā.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Latvijas Universitāte 2020 profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programma "Sociālais darbs", sociālā darbinieka kvalifikācija
Augstākā Banku augstskola 2005 studiju programma "Starptautiskā ekonomika un finanses", profesionālais maģistra grāds ekonomikā
Darbavieta Amats
Sociālais uzņēmums SIA "Dare Audeamus" valdes locekle, sociālā pakalpojuma specializētās darbnīcas vadītāja
Personu ar invaliditāti un atbalstītāju biedrība "Laimiņa" valdes priekssēdētājas vietniece
Jaunumi