Dzimšanas gads: 1955

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Daugavpils

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Viena no galvenajām lietām, kas ir jāizdara - veiksmīgi uzcelt Oskara Stroka vasaras konecrtzāli pilsētas centrā, kas dotu ne tikai lielu iegudījumu pilsētnieku kultūras izaugsmē, bet piesaistītu kuplu vesmākslinieku, kā arī tūristu skaitu.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Pašvaldībai ir jāatbalsta kultūra, izglītības, kultūrvide, pilsētvide. Tiikai izglītots, kultūras bagāts iedzīvoyājs ver attīstīt tālak savu pilsētu. Tikai skaistā pilsētvidē var uzturēties iedzīvotāji, nedomājot par braukšanu uz citām zemēm.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
1)Galvenais stratēģiskais attīstības objekts ir Daugavpils lidosta. No tā ir atkarīga Daugavpils straujāka izaugsme. 2) Oskara Stroka vasaras koncertzāle, kur šobrīd notiek projektēšana. Turpmāk būs vajadzīgi līdzekļi pašai koncertzāles celtniecībai.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Jāzepa Vītola Latvijas valsts konservatorija 1980 klavierspēles izglītības programma, profesionālais maģistra grāds mūzikā; kvalifikācija: mūziķis - pedagogs, koncertmeistars
Augstākā Daugavpils Universitāte 2015 profesionālais maģistra grāds mākslā
Darbavieta Amats
Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskola direktors
Daugavpils pilsētas dome deputāts
Latvijas Mūzikas izglītības iestāžu asociācija priekšsēdētājs
Latvijas Orķestru asociācija valdes loceklis
Daugavpils kultūras atbalsta biedrība valdes loceklis
Jaunumi