Budžeta ieņēmumi 2020.g

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 31 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 31 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

7 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
3 vietas "MŪSU PARTIJA"
2 vietas LATGALES PARTIJA, "Latvijas attīstībai"
2 vietas "Daugavpils novada partija"
1 vieta "Latvijas Krievu savienība"
Ziņas
Daugavpils meklē finansējumu Vienības tilta remontam pār Daugavu
Daugavpils meklē finansējumu Vienības tilta remontam pār Daugavu
Daugavpilī Vienības tilts ir svarīga artērija, kas pilda nozīmīgu lomu gan pilsētai, gan TEN-T jeb Eiropas Transporta tīklā, gan arī militārās mobilitātes nolūkiem. Tā kā Eiropas Militāras mobilitātes dubultas nozīmes projektu programmā pieteikums tilta rekonstrukcijai atbalstu neguva, Daugavpils dome vērsusies trijās Latvijas ministrijās, lai rastu līdzekļus Vienības tilta nepieciešamajai rekonstrukcijai.
Daugavpilī mēģina iedzīvotājus «iekustināt» uz mājokļu siltināšanu
Daugavpilī mēģina iedzīvotājus «iekustināt» uz mājokļu siltināšanu
Daugavpils valstspilsētā Latvijas lielo pilsētu vidū ir viszemākā aktivitāte daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes uzlabošanā un šim mērķiem pieejamo atbalsta programmas līdzekļu apgūšanā. Salīdzinājumam – iepriekšējās programmās Liepāja īstenoja vairāk nekā 170 daudzdzīvokļu namu renovācijas projektus, Valmiera 111, bet Daugavpils tikai četrus.

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kā Daugavpilī tiek galā ar mācībām tikai latviski? Divu ģimeņu, skolotāju, direktoru un vietvaras pi...
Kā Daugavpilī tiek galā ar mācībām tikai latviski? Divu ģimeņu, skolotāju, direktoru un vietvaras pieredze
Septembrī Latvijas skolās sākās pāreja uz mācībām tikai latviešu valodā, un izglītības kvalitātes uzraugi secinājuši, ka grūtības komunicēt valsts valodā ikdienas mācībās ir trešdaļai skolēnu, īpaši pirmsskolā un pirmajās klasēs. Un valodas prasme nav tikai skolēnu problēma. Kopš pērnā gada sākuma par nepietiekamām valsts valodas zināšanām visā Latvijā sodīti 312 pedagogi. Kā uz vienotu mācību valodu pāriet Daugavpilī, kur latviešu ir dzimtā valoda labi ja katram piektajam pedagogam? Un kā uz to raugās ģimenes, kuru bērniem tagad jāmācās tikai latviski? 
REPORTĀŽA: Viena diena Daugavpilī bez krievu valodas
REPORTĀŽA: Viena diena Daugavpilī bez krievu valodas
Krievu valoda ir Daugavpils zīmogs. Reti kurš zinās, ka Daugavpilī skolas gaitas uzsāka Rainis vai ka pēdējos dzīves gadus tur pavadīja Andrejs Pumpurs, taču teju ikviens zina, ka Latvijas otra lielākā pilsēta ir krievu valodas bastions. Kā laika gaitā mainās pilsēta un vai tagad, 32 gadus pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas, Daugavpilī var iztikt bez krievu valodas? To skaidroja Latvijas Radio korespondente Madara Bērtiņa, pavadot dienu Daugavpilī, runājot tikai latviešu valodā.
Izkārpīties no zaudējumiem Daugavpils slimnīca cer ar valsts atbalstu, vairāk pakalpojumiem un mazāk...
Izkārpīties no zaudējumiem Daugavpils slimnīca cer ar valsts atbalstu, vairāk pakalpojumiem un mazāk virsstundām
Pēc valsts iecerētās iesaistes Daugavpils Reģionālās slimnīcas pārvaldībā tā funkcionēs un diennakts režīmā sniegs tos pakalpojumus, kas nav pieejami citās reģiona slimnīcās. Turklāt nākotnē slimnīcas varētu kļūt par Rīgas Austrumu slimnīcas sadarbības partneri. Tā kā slimnīca šo gadu noslēgs ar 6 miljonu eiro zaudējumiem, nākamgad tā cer situāciju uzlabot, pateicoties lielākam valsts finansējumam nozarei, kāpinot sniegto pakalpojumu apjomu un reformējot atalgojuma sistēmu, lai mazinātu virsstundu skaitu, intervijā ziņu portālam LSM.lv pastāstīja slimnīca valdes priekšsēdētāja Inta Vaivode.
Raidieraksts «LSMnīca». «Daugavpils. Stereotipi» - kultūras un politiskās kultūras dzīve
Raidieraksts «LSMnīca». «Daugavpils. Stereotipi» - kultūras un politiskās kultūras dzīve
Raidieraksta "LSMnīca" cikla "Daugavpils. Stereotipi" otrās epizodes viesis ir Māris Susejs – pasākumu organizators,  pasniedzējs Daugavpils un Indras mūzikas un mākslas skolās, kā arī aktīvs Daugavpils kultūras dzīves dalībnieks. Ar Māri sarunājas raidieraksta vadītājs Sergejs Kuzņecovs. Viņi aplūko ne tikai Daugavpils, bet arī Latgales kopējās problēmas.
Pusaudži jūt, ja palīdzības sniegšana ir tikai formalitāte. Saruna ar Pusaudžu resursu centra pārstā...
Pusaudži jūt, ja palīdzības sniegšana ir tikai formalitāte. Saruna ar Pusaudžu resursu centra pārstāvi Dambiņu
Pusaudži ļoti labi jūt, ja palīdzības sniegšana tiek uztverta kā formalitāte, un tad bieži vien no palīdzības atsakās pavisam. Katram pusaudzim ir nepieciešama individuāla pieeja – individuāli piemeklēti speciālisti, mentori un cita veida palīdzība. Tas nav vienkārši, bet tikai tā jaunietis jūt, ka par viņu tiešām vēlas parūpēties, ka palīdzība nebūs formāla, intervijā "Dod pieci!" labdarības maratona studijā pauda Bērnu slimnīcas fonda un Pusaudžu resursu centra valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa.