Dzimšanas gads: 1971

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Aizkraukles novads

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Ar saistošo noteikumu palīdzību reformēt nekustamā īpašuma nodokļa sistēmu, paredzot atlaides uzņēmējiem, kas rada jaunas darbavietas, kā arī trūcīgākajiem iedzīvotājiem, vienlaikus ar sociālo pabalstu siste'ēmas uzlabošanu.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Digitālo prasmju paaugstināšanu un infrastruktūru, digitālo tehnoloģiju centru Aizkrauklē. Vides un klimata tehnoloģiju inkubatoru Pļaviņās, līdztekus arī atjaunojamo enerģiju, piem., Neretas apkaimes vēja ģeneratoru parku ar iedzīvotāju līdzdalību.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
1. Platjoslas optiskā interneta pēdējās jūdzes pieslēgums lielākajās apdzīvotajās vietās novadā un tā labākai izmantošanai- līdzfinansējums Eiropas fondu projektiem digitālo tehnoloģiju attīstībai. 2. Pašvaldības ceļu remonts un veloceliņu izveide.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Ziemeļjūras reģiona universitāšu kopēji īstenotajā NSELP studiju programmā (Oslo Universitātes, Kopenhāgenas universitātes un vēl divu citu universitāšu konsorcijs) 2019 LLM grāds enerģētikas tiesību specialitātē
Augstākā Dienviddānijas Universitāte (Odensē) 1996 maģistrs uzņēmējdarbības vadības un Eiropas studiju specialitātē
Augstākā Islandes Universitāte (Reikjavīkā) 1994 Humanitāro zinātņu programma
Darbavieta Amats
Eiropas Reģionu Komiteja Reģionu attīstības, inovāciju un digitālo tehnoloģiju politikas speciālists
Jaunumi