Pasaules mūzikas zvaigznes vienojas Indijas atbalstam
Pasaules mūzikas zvaigznes vienojas Indijas atbalstam
Pasaulē zināmas mūzikas zvaigznes Eds Šīrans, Miks Džegers, Enija Lenoksa un citas apvienojušās ar indiešu māksliniekiem Saifu Ali Kānu, Farhanu Akhtaru un Džeju Šetiju, lai uzstātos labdarības pasākumā “Mēs Indijai”.
Līdz 31. augustam var atgūt biļešu naudu, ja kultūras pasākumu apmeklēt liedz epidemioloģiskie notei...
Līdz 31. augustam var atgūt biļešu naudu, ja kultūras pasākumu apmeklēt liedz epidemioloģiskie noteikumi
Skatītājiem ir tiesības atgūt līdz 15. jūnijam iegādāto kultūras norišu biļešu naudu, ja epidemioloģiskās drošības prasības liedz tiem pasākumu apmeklēt tādēļ, ka personai nav sadarbspējīga Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāta. Skatītāji biļetes var nodot kasēs un atgūt par tām samaksāto naudu līdz 31. augustam, informēja Kultūras ministrijā (KM). Tāpat ikvienai personai, kura kultūras pasākumu nevarēs apmeklēt “pozitīva” Covid-19 testa rezultāta dēļ, līdz 31. decembrim ir tiesības nodot biļeti kasē un atgūt par biļeti samaksāto naudu.
Jaunās «Bārbijas» – par godu zinātniecēm un pētniecēm
Jaunās «Bārbijas» – par godu zinātniecēm un pētniecēm
Interesantā veidā godināta viena no pētniecēm, kas ievērojami palīdzēja cīņā ar Covid-19 – tā ir "Astra Zeneca" vakcīnas izstrādes vadītāja, Oksfordas universitātes profesore Sāra Gilberta. Rotaļlietu uzņēmums "Mattel" viņai par godu izveidojis jaunu "Bārbiju".
Jānis Vimba: Vairāk nekā 95% Nacionālā teātra darbinieku izvēlējušies vakcinēties pret Covid-19
Jānis Vimba: Vairāk nekā 95% Nacionālā teātra darbinieku izvēlējušies vakcinēties pret Covid-19
Latvijas Nacionālais teātris jaunajā sezonā izvēlējies izrādes rīkot ar atvieglotiem drošības noteikumiem, kas nozīmē, ka tās apmeklēt var tikai personas, kas ir vakcinētas pret Covid-19 vai arī to izslimojušas, kā arī to, ka teātrī strādājošajiem jābūt vakcinētiem vai pārslimojušiem Covid-19. Kā sarunā Latvijas Radio pauda teātra direktors Jānis Vimba, jau vairāk nekā 95% teātra štata darbinieku izvēlējušies vakcinēties.
Izklaides parka «Avārijas brigāde» pasākumā aizdomas par Covid-19 drošības neievērošanu; organizētāj...
Izklaides parka «Avārijas brigāde» pasākumā aizdomas par Covid-19 drošības neievērošanu; organizētāji noliedz
Kultūras ministrija (KM), reaģējot uz publiski izskanējušo informāciju, ka 25. jūlijā izklaides parkā "Avārijas brigāde" norisinājies publisks pasākums, kurā tā organizatori nav veikuši pasākuma apmeklētāju Covid-19 sertifikātu pārbaudi, vērsusies Iekšlietu ministrijā (IeM) un Valsts policijā (VP). Tikmēr izklaides parka pārstāvji norāda, ka atrakciju parkā svētdien nav noticis pasākums tradicionālajā izpratnē.