Jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaita pieaugumu saista ar testēšanas apjomu
Jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaita pieaugumu saista ar testēšanas apjomu
Pēdējo septiņu dienu laikā Latvijā aizvien vērojams jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaita pieaugums, kas tiek saistīts ar ikdienā veikto testu skaita pieaugumu, attālinātajā preses konferencē pastāstīja Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) pārstāvis Jurijs Perevoščikovs.
Veselības komunikācijas eksperte: Sabiedrība jāmotivē vakcinēties divas reizes; jāuzrunā arī krievis...
Veselības komunikācijas eksperte: Sabiedrība jāmotivē vakcinēties divas reizes; jāuzrunā arī krieviski
Gan amatpersonu vakcinēšana, rādot piemēru, gan arī uzņēmumu iesaistīšanās sociālās kampaņās, aicinot uzticēties zinātnes sasniegumiem, var sniegt pozitīvu efektu sabiedrības gatavībai vakcinēties pret Covid-19. Tomēr svarīgi visus instrumentus izmantot gudri. Arī informācija krievu valodā šajā gadījumā ir nepieciešama, jo galvenais mērķis ir sabiedrības veselība. Tā uzskata veselības komunikācijas eksperti.
NBA pastiprina sanitārā protokola prasības, vīruss ietekmē arī Latvijas basketbolistu komandas
NBA pastiprina sanitārā protokola prasības, vīruss ietekmē arī Latvijas basketbolistu komandas
Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) arvien vairāk komandu ietekmē Covid-19 izplatība, ieviešot izmaiņas sezonas kalendārā, kā arī rosinot līgas vadību un spēlētāju arodbiedrību (NBPA) otrdien noteikt jaunas prasības drošākas vides radīšanai. Vīrusa radīto sarežģījumu dēļ trešdien nenotiks Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētās Vašingtonas "Wizards" spēle.
LNKC līdzekļus Covid-19 ietekmes mazināšanai ieguldījis Dziesmu un deju svētkos un kultūras speciāli...
LNKC līdzekļus Covid-19 ietekmes mazināšanai ieguldījis Dziesmu un deju svētkos un kultūras speciālistu apmācībās
Par valsts finansējumu Covid-19 ietekmes mazināšanai kultūras nozarē Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC) 2020. gadā veicis ieguldījumu Dziesmu un deju svētku repertuāra attīstīšanas procesā. Tāpat īstenots profesionālās pilnveides pasākumu kopums kultūras nozares speciālistiem, tai skaitā pedagogiem un kultūras centru vadītājiem, kopumā investējot 163 335 eiro, informēja LNKC pārstāvji,
Iebraucējiem Īrijā pieprasīs negatīvu Covid-19 testu
Iebraucējiem Īrijā pieprasīs negatīvu Covid-19 testu
No sestdienas visiem iebraucējiem Īrijā vajadzēs uzrādīt negatīva Covid-19 testa apliecinājumu. Lēmums pieņemts, jo valstī patlaban ir viens no visaugstākajiem infekcijas izplatības ātrumiem pasaulē.
Janvāris, 2021
Pr Ot Tr Ct Pt Se Sv
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7