Jaunumi
Donam pirms došanās uz Eirovīziju – ballīte «ABBA» stilā
Donam pirms došanās uz Eirovīziju – ballīte «ABBA» stilā
Jau pēc nedēļas Latvijas Eirovīzijas delegācija dosies uz Zviedrijas pilsētu Malmi, lai uzsāktu mēģinājumus uz lielās konkursa skatuves. Pirms došanās ceļā Zviedrijas vēstniecība par godu Donam rīkoja īpašu pasākumu. Tas bija iemesls kopā priecāties un novēlēt Latvijas pārstāvim veiksmi uz Eirovīzijas skatuves.
Katrs no savas Latvijas malas. Kā «Citi zēni» nonāca Eirovīzijā?
Katrs no savas Latvijas malas. Kā «Citi zēni» nonāca Eirovīzijā?
Reinis, Krišjānis, Toms, Roberts, Dagnis un Jānis – "Citi zēni", kuri jau otrdien, 10. maijā, kāps uz Eirovīzijas skatuves, lai pārstāvētu Latviju Eiropā lielākajā mūzikas konkursā. "Tā būs traka pieredze, ko atcerēsimies visa mūža garumā. Esam latviešu puikas – katrs no savas Latvijas malas. Iesmejam par lietām, bet savu darbu darām nopietni."
Simtiem interviju un četras stundas uz paklāja – Eirovīzijas atklāšanā liela interese par Latvijas p...
Simtiem interviju un četras stundas uz paklāja – Eirovīzijas atklāšanā liela interese par Latvijas pārstāvjiem
Itālija jau trešo reizi uzņem Eirovīzijas dziesmu konkursu. 10. maijā Turīnā norisināsies pirmais pusfināls, kurā Latvijas pārstāvji, grupa "Citi zēni" kāps uz skatuves ar otro kārtas numuru.  8. maija vakarā norisinājās oficiālā konkursa atklāšanas ceremonija. Mūsu delegācija uz paklāja atradās četras stundas. Visu šo laiku puiši medijiem sniedza simtiem interviju.
VIDEO. Grupa «Citi zēni» pagatavo īstu itāļu picu
VIDEO. Grupa «Citi zēni» pagatavo īstu itāļu picu
Atrodoties Itālijā, grupa "Citi zēni" nevarēja palaist garām iespēju savām rokām pagatavot īsto itāļu picu. Roberts un Krišjānis devās uz vietējo picēriju un palūdza šefpavāram izmantot virtuvi.