Labdarības maratonā «Dod pieci!» pirmajā diennaktī saziedoti 53 856 eiro
Labdarības maratonā «Dod pieci!» pirmajā diennaktī saziedoti 53 856 eiro
Aizvadītas sabiedrisko mediju labdarības maratona "Dod pieci!" pirmās 30 stundas, un zināms, ka līdz 18. decembra puksten 18.00 jau saziedoti 53 856 eiro. Visi labdarības maratonā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti līdzcilvēku atbalstam ar redzes, dzirdes vai kustību traucējumiem. Līdz maratona otrās dienas pēcpusdienai saņemti jau vairāk nekā 20 palīdzības pieteikumi mājokļa pielāgošanai un tehnisko palīglīdzekļu iegādei.
Izdarīt dēla labā visu iespējamo un neiespējamo. Ciemos pie Kaspara ģimenes
Izdarīt dēla labā visu iespējamo un neiespējamo. Ciemos pie Kaspara ģimenes
Kaspars Dombrovskis ir ļoti gudrs, apķērīgs pirmklasnieks, viņam, tāpat kā vairumam bērnu, patīk iet uz skolu klātienē, nevis mācīties attālināti, interesē datori, tehnika, patīk lasīt. Zēns piedzima ar labās kājas kaulu patoloģiju – viena kājiņa bija stipri īsāka nekā otra. Taču Kasparam ir ļoti uzņēmīgs tētis, kurš gatavs sava dēla labā paveikt pat neiespējamo. Ar Kaspara ģimeni tiekamies raidījumā "Ģimenes studija".
VIDEO: Labdarības maratona «Dod pieci!» 1.diena
VIDEO: Labdarības maratona «Dod pieci!» 1.diena
Latvijas sabiedrisko mediju labdarības maratona “Dod pieci!” stikla studijā Doma laukumā maratona pirmajā dienā, 17.decembrī, viesojās vājredzīgā mūziķe Maija Fogele, “Dod pieci! 2021” himnas izpildītāji repa apvienība “Kreisais Krasts” un mūziķe Būū, grupa “Carnival Youth” un citi mūziķi.
«Ziedot.lv» vadītāja Dimanta: Cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem nepieciešama praktiska palīdzī...
«Ziedot.lv» vadītāja Dimanta: Cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem nepieciešama praktiska palīdzība
Labdarības maratons "Dod pieci!" šogad aicina ziedot, lai veidotu pilnvērtīgāku vidi cilvēkiem, kas saskārušies ar redzes, dzirdes vai kustību traucējumiem. Labdarības maratona laikā savāktie ziedojumi palīdzēs cilvēkiem ar funkcionālajiem traucējumiem veidot viņu ikdienu patstāvīgāku. "Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta norāda, ka šogad ir svarīgi sniegt ļoti praktisku palīdzību, piemēram, aprīkot vannasistabu vai ierīkot pacēlāju kāpņu telpā.
Vien pirmie soļi sperti kultūras satura pieejamībā cilvēkiem ar invaliditāti
Vien pirmie soļi sperti kultūras satura pieejamībā cilvēkiem ar invaliditāti
Piektdien, 17. decembrī, sākas labdarības maratons "Dod pieci!", kas ilgs līdz 23. decembrim. Maratona laikā vāks ziedojumus cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, lai mazinātu šķēršļus viņu ikdienā. Sižetu sērijā "Mūžīga mājsēde" Latvijas Radio runā par kultūras satura pieejamību. Tās centrā ir sapratne par to, kā mākslu var sajust neredzīgie un izprast nedzirdīgie. Pašmājās sperti vien pirmie soļi, nodrošinot kultūras satura pieejamību cilvēkiem ar invaliditāti.
Šodien startē labdarības maratons «Dod pieci!»
Šodien startē labdarības maratons «Dod pieci!»
Piektdien, 17. decembrī, pulksten 12.00 tika atklāts labdarības maratons "Dod pieci!", kas šogad aicina ziedot, lai veidotu pilnvērtīgāku to cilvēku ikdienu, kas saskārušies ar redzes, dzirdes vai kustību traucējumiem. Doma laukumā īpašā stikla studijā Latvijas Radio 5 – Pieci.lv dīdžeji Magnuss Eriņš, Elīna Baltskara un Linda Samsonova sešarpus diennaktis tiešraidē atskaņos tikai par ziedojumiem izvēlētas dziesmas. Savukārt Toms Grēviņš šogad kļuvis par "skrienošo" dīdžeju.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd