Sports / Regbijs
Īrijas regbisti droši uzvar Samoa, sasniedz Pasaules kausa ceturtdaļfinālu. Svarīgākās epizodes
Īrijas regbisti droši uzvar Samoa, sasniedz Pasaules kausa ceturtdaļfinālu. Svarīgākās epizodes
Īrijas regbisti sestdien Japānā ar 47:5 uzvarēja Samoa izlasi pēdējā spēlē Pasaules kausa izcīņas grupas kārtā un garantēja dalību ceturtdaļfinālā. Īri pirmajā puslaikā palika mazākumā, tomēr tas neliedza viņiem gan uzvarēt, gan nodrošināt papildu punktu par četriem piezemējumiem, kas komandu vairs nevar atstāt ārpus izslēgšanas turnīra.
Taifūna dēļ regbija Pasaules kausa izcīņā atceļ divas spēles
Taifūna dēļ regbija Pasaules kausa izcīņā atceļ divas spēles
Drošības apsvērumu dēļ sestdien nenotiks divas regbija valstsvienību spēles Pasaules kausa izcīņā, jo Tokijā un Japānas galvaspilsētai tuvos apgabalos iespējami taifūna "Hagibis" radīti būtiski traucējumi, ceturtdien vēstīja izdevums "Japan Times". Atcēla gan Anglijas un Francijas, gan Jaunzēlandes un Itālijas spēli, kas Eiropas dienvidu komandai liedz pēdējās cerības iekļūt ceturtdaļfinālā.
Velsas regbisti smagā spēlē uzveic Fidži, tiek tālāk Pasaules kausa izcīņā. Dienas spilgtākie mirkļi...
Velsas regbisti smagā spēlē uzveic Fidži, tiek tālāk Pasaules kausa izcīņā. Dienas spilgtākie mirkļi (papildināts)
Trešo uzvaru trijās spēlēs Pasaules kausa finālturnīrā trešdien Japānā izcīnīja Velsas regbisti, kas ar 29:17 uzveica Fidži valstsvienību D apakšgrupas spēlē un garantēja dalību ceturtdaļfinālā. Velsiešu uzvara arī nozīmē, ka ārpus izslēgšanas turnīra nevar palikt Austrālijas izlase, lai gan apakšgrupā atlikušas vēl divas spēles. 
Pasaules kauss regbijā: Divi ceturtdaļfinālisti zināmi, sešas vakances brīvas
Pasaules kauss regbijā: Divi ceturtdaļfinālisti zināmi, sešas vakances brīvas
Tikai Anglijas un Francijas regbija izlases ir simtprocentīgi garantējušas dalību Pasaules kausa ceturtdaļfinālā, bet atlikušās sešas izslēgšanas kārtas dalībnieces kļūs zināmas šonedēļ grupu kārtas spēļu noslēgumā. Daži favorīti ir ļoti tuvu tikšanai izslēgšanas spēlēs, tomēr izšķirošie punkti vēl nepieciešami arī vairākām regbija lielvalstīm.
Angļi iekļūst ceturtdaļfinālā, uzvar arī Austrālijas un Japānas regbisti. Spilgtākie mirkļi
(papildi...
Angļi iekļūst ceturtdaļfinālā, uzvar arī Austrālijas un Japānas regbisti. Spilgtākie mirkļi (papildināts)
Pasaules kausa ceturtdaļfinālā sestdien iekļuva Anglijas regbija izlase, kas ar 39:10 pārspēja Argentīnu un izcīnīja trešo uzvaru trijās spēlēs C apakšgrupā. Spēles lielāko daļu noraidījuma dēļ mazākumā aizvadījušajai Argentīnai pēc zaudējuma jārēķinās, ka turnīrs komandai beigsies grupas kārtas izskaņā. Uzvaras sestdien guva arī Austrālijas un Japānas izlases, uzlabojot izredzes uz dalību izslēgšanas spēlēs.
Japānas regbisti uzveic favorīti Īriju, uzvar arī Argentīna un Dienvidāfrika. Spilgtākās epizodes
(p...
Japānas regbisti uzveic favorīti Īriju, uzvar arī Argentīna un Dienvidāfrika. Spilgtākās epizodes (papildināts)
Pasaules kausa finālturnīros nekad iepriekš tālāk par grupu kārtu netikusī Japānas regbija izlase sestdien savu līdzjutēju iedvesmota mājās ar 19:12 uzveica A apakšgrupas favorīti Īriju, kas pirms nedēļas vēl bija līdere pasaules rangā. Dienas pirmajā spēlē C apakšgrupā Argentīnas izlase ar 28:12 pārspēja Tongas valstsvienību, savukārt B apakšgrupā Dienvidāfrika ar 57:3 uzvarēja Namībijas regbistus. 
Jaunākie
Interesanti