Sports / Kamanas
Kamaniņu federācijas prezidents Strenga: Eiropas čempionātā Siguldā klusībā uz daudz ko ceram
Kamaniņu federācijas prezidents Strenga: Eiropas čempionātā Siguldā klusībā uz daudz ko ceram
Nedēļas nogalē 9. un 10. janvārī Siguldas trase jau piekto reizi uzņems Eiropas čempionātu kamaniņu sportā, kas reizē būs arī Pasaules kausa sestais posms. Latvijas kamaniņbraucēji rēķinās ar spiedienu, ko radīs starts pašu mājās, bet cīnīsies par godalgām, LSM.lv pastāstīja Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) prezidents Atis Strenga. 
Daļa Latvijas kamaniņu sportistu jau devušies uz Vāciju, citi turpinās konkurēt Siguldā
Daļa Latvijas kamaniņu sportistu jau devušies uz Vāciju, citi turpinās konkurēt Siguldā
Ziemassvētku brīvdienas kamaniņu braucējiem jau beigušās, jo uzreiz pēc Jaungada Kēnigszē trasē atsāksies Pasaules kausa sezona. Latvieši uz Vāciju gan devās nepilnā sastāvā – ar divām ekipāžām katrā disciplīnā, bet pārējie mājās cīnīsies savā starpā, lai izlasei pievienotos 9.janvārī Eiropas čempionātā Siguldā.
Latvijas kamaniņbraucēji lielākoties gandarīti par sezonas pirmo pusi
Latvijas kamaniņbraucēji lielākoties gandarīti par sezonas pirmo pusi
Latvijas kamaniņu sporta izlase pēc laba sezonas sākuma uz brīdi atgriezusies Siguldā, bet jau svētdien dosies atpakaļ uz Vāciju, kur gada pirmajās dienās turpinās Pasaules kausa izcīņas seriālu. Līdzšinējos četros posmos Latvija gana regulāri kāpusi uz goda pjedestāla – tas izdevies gan vīriem un dāmām, gan divniekiem.
Kamaniņu braucēji Šici un Tīruma kāpj uz goda pjedestāla
(papildināts)
Kamaniņu braucēji Šici un Tīruma kāpj uz goda pjedestāla (papildināts)
Vinterbergas trasē Vācijā sestdien Pasaules kausa ceturtajā posmā kamaniņu sportā brāļi Andris un Juris Šici divnieku sacensībās izcīnīja trešo vietu, pirmo reizi šajā sezonā kāpjot uz goda pjedestāla, liecina organizatoru informācija. Uz goda pjedestāla šajā posmā kāpa arī Elīza Tīruma.
Latvijas kamaniņbraucēji stafetē Pasaules kausa sezonu sāk ar 4.vietu, Šici otrie sprintā
(papildinā...
Latvijas kamaniņbraucēji stafetē Pasaules kausa sezonu sāk ar 4.vietu, Šici otrie sprintā (papildināts)
Latvijas kamaniņbraucēju komanda svētdien Īglsas trasē, Austrijā, ieņēma 4.vietu stafetē Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā, liecina rīkotāju informācija. Komandā startēja Kendija un Kristers Aparjodi, kā arī divnieka ekipāža Mārtiņš Bots/Roberts Plūme. Posma noslēgumā sprinta sacensībās otro vietu ieguva Andra Šica/Jura Šica divnieka ekipāža.
Jaunākie
Interesanti