Sports / Futbols
Par futbolistu Mudriku no «Chelsea» saņemtus 22 miljonus mārciņu Ukrainas klubs atvēlēs karā cietuša...
Par futbolistu Mudriku no «Chelsea» saņemtus 22 miljonus mārciņu Ukrainas klubs atvēlēs karā cietušajiem
Doneckas "Shakhtar" prezidents Rinats Ahmetovs pēc Ukrainas futbola vēsturē vērienīgākā spēlētāju pārejas darījuma apsolīja karā cietušajiem karavīriem un kritušo ģimenēm veltīt 22 miljonus mārciņu (25 miljonus eiro) no summas, ko klubs saņems pēc uzbrucēja Mihailo Mudrika pārcelšanās uz Anglijas Premjerlīgas komandu "Chelsea", pirmdien vēstīja BBC.
Arbitrāžas tiesa noraida apelāciju par ārkārtas pārejas noteikumiem futbolā pēc Krievijas sāktā kara
Arbitrāžas tiesa noraida apelāciju par ārkārtas pārejas noteikumiem futbolā pēc Krievijas sāktā kara
Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) piektdien Lozannā noraidīja Ukrainas futbola kluba Doneckas "Šahtar" un astoņu Krievijas klubu apelāciju, kas bija vērsta pret Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) pieņemtajiem ārkārtas pāreju noteikumiem, kas ļauj ārzemju spēlētājiem un treneriem apturēt līgumus Krievijas iebrukuma Ukrainā laikā.
Mesi un Ronaldu tiksies futbola klubu draudzības spēlē Saūda Arābijā
Mesi un Ronaldu tiksies futbola klubu draudzības spēlē Saūda Arābijā
Francijas čempionvienība "Paris Saint Germain" (PSG) ar Pasaules kausa finālturnīra spožāko zvaigzni argentīnieti Lionelu Mesi sastāvā 19. janvārī draudzības spēlē viesos tiksies ar divu Saūda Arābijas klubu "Al Nassr" un "Al Hilal" apvienoto komandu, pirmdien pavēstīja PSG. "Al Nassr" pērnā gada izskaņā pievienojās Portugāles futbola meistars Krištianu Ronaldu.
Igaunijā futbolistus kritizē par saitēm ar Krieviju, bijušais izlases vārtsargs pārceļas uz Maskavu
Igaunijā futbolistus kritizē par saitēm ar Krieviju, bijušais izlases vārtsargs pārceļas uz Maskavu
Igaunijā kritiku izpelnījušies vairāki nacionālās izlases pašreizējie un bijušie futbolisti, kuri kādu no vecgada pēdējām dienām pavadīja Krievijas valstsvienības galvenā trenera Valērija Karpina sabiedrībā. Savukārt bijušais Igaunijas izlases vārtsargs Sergejs Lepmets par nākamo darbavietu izvēlējās Maskavas "Dinamo", trešdien informēja Igaunijas sabiedriskais medijs ERR. 
Izcili kompakti un bez futbola vēstures auras. Saruna ar Pasaules kausu Katarā vērojušo žurnālistu B...
Izcili kompakti un bez futbola vēstures auras. Saruna ar Pasaules kausu Katarā vērojušo žurnālistu Birjuku
Jau pāris nedēļas pēc atgriešanās no futbola Pasaules kausa finālturnīra mājās ir Arkādijs Birjuks, kurš vienīgais no Latvijas sporta žurnālistiem spēles vēroja Katarā. Birjuks sarunā ar Latvijas Radio pastāstīja par iespaidiem jaunradītos stadionos bez vēstures mantojuma, bet tajā pašā laikā izbaudot futbola vēsturē viskompaktāko finālturnīru. 

Vairāk

Svarīgākais šobrīd