Sports / Florbols
Florbola sezonas startā virslīgas klubiem rodas domstarpības
Florbola sezonas startā virslīgas klubiem rodas domstarpības
Septiņi Latvijas florbola virslīgas klubi ir atteikušies veikt Covid-19 testus pirms sezonas sākuma, uzskatot, ka vairākas prasības jaunajos noteikumos esošajā redakcijā ir pretrunā ar valstī esošajiem likumiem. Tiesa gan, atklājas, ka Covid-19 testi ir tikai iegansts, lai norādītu uz problēmām Latvijas florbola saimniecībā.
Pirmā uzvara pasaules čempionātā Latvijas florbolistēm paver ceļu uz ceturtdaļfinālu. Svarīgākās epi...
Pirmā uzvara pasaules čempionātā Latvijas florbolistēm paver ceļu uz ceturtdaļfinālu. Svarīgākās epizodes (papildināts)
Latvijas sieviešu florbola valstsvienība trešdien Šveicē ar 6:4 uzvarēja norvēģietes pirmajā spēlē izslēgšanas turnīrā un nodrošināja dalību pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā. Latvietes pirmajās divās trešdaļās pa reizei atspēlēja minimālu deficītu, bet pēdējā perioda sākumā panāca drošāku trīs vārtu pārsvaru. Trīs vārtus uzvarētājām guva Simona Grāpēna.
Latvijas florbolistēm pakaļdzīšanās nepalīdz noķert slovākietes. Spēles zīmīgākās epizodes
(papildin...
Latvijas florbolistēm pakaļdzīšanās nepalīdz noķert slovākietes. Spēles zīmīgākās epizodes (papildināts)
Latvijas sieviešu florbola izlase pirmdien pasaules čempionātā Šveicē ar 5:7 zaudēja Slovākijas valstsvienībai grupas kārtas spēlē un sarežģīja sev turnīra turpinājumu. Latvietēm gan ir garantēta dalība izslēgšanas spēlēs, bet tur pirmajā kārtā būs jātiekas ar norvēģietēm, kas ir spēcīgākās no iespējamajām pretiniecēm.
Latvijas florbolistes pēc nervoza starta cer uz labāku turpinājumu pasaules čempionātā
Latvijas florbolistes pēc nervoza starta cer uz labāku turpinājumu pasaules čempionātā
Ar pirmajām spēlēm Šveicē sācies pasaules čempionāts florbolā sievietēm. Latvija ir viena no pasaules florbolā spēcīgākajām valstīm gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē, esot turpat aiz labāko četrinieka. Šajā pasaules čempionātā mūsu valstsvienībai trāpījusies ļoti spēcīga grupa – Zviedrija un Čehija noteikti plāno cīnīties par zeltu, savukārt nosacīti vājākā komanda grupā ir Slovākija, ko uzskata par galveno konkurenti cīņā par kāroto 5.vietu. 
Latvijas florbola izlase pirms pasaules čempionāta kvalifikācijas - uz finanšu sēkļa
Latvijas florbola izlase pirms pasaules čempionāta kvalifikācijas - uz finanšu sēkļa
Nav noslēpums, ka kvalitatīvi aizvadīts sagatavošanās posms pirms nozīmīgām sacensībām ir labu rezultātu priekšnoteikums. Šogad gatavošanās posmā naudas trūcis daudziem sportistiem un arī federācijām sacensību rīkošanai. Tagad šai kompānijai pievienojušies Latvijas vīriešu florbola izlases spēlētāji - viņiem pēc diviem mēnešiem Liepājā būs pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrs, bet finanses vai drīzāk to trūkums rada nevēlamas problēmas gan treneriem, gan spēlētājiem.
Jaunākie
Interesanti