Sports / Citi
Taivānas badmintonistiem panākumi pasaules reitinga turnīrā Jelgavā, mājinieki zaudē pirmajās kārtās
Taivānas badmintonistiem panākumi pasaules reitinga turnīrā Jelgavā, mājinieki zaudē pirmajās kārtās
Taivānas badmintonisti uzvarēja divās no piecām ieskaites grupām svētdien Jelgavā finišējušajā pasaules reitinga turnīrā, informēja rīkotāji. Pie uzvarām tika arī Itālijas, Igaunijas un Dānijas badmintonisti, bet mājiniekiem Zemgales Olimpiskajā centrā 35 valstu spēlētāju konkurencē labākais panākums bija divu sieviešu pāru iekļūšana ceturtdaļfinālā.
Latvijas Vingrošanas federācijā cer nepazaudēt Krievijas pilsonību saglabājušo mākslas vingrotāju Po...
Latvijas Vingrošanas federācijā cer nepazaudēt Krievijas pilsonību saglabājušo mākslas vingrotāju Polstjanaju
Augstus sasniegumus mākslas vingrošanā guvušajai Latvijas sportistei Jeļizavetai Polstjanajai saglabātas Krievijas pilsonības dēļ turpmākās karjeras izredzes ir sarežģījušās, tomēr viņa septembrī startēs pasaules čempionātā. Latvijas Vingrošanas federācija (LVF) cer pēc sezonas galvenā starta sarunās ar sportisti kopīgi rast risinājumu, lai Polstjanaja arī turpmāk varētu startēt zem sarkanbaltsarkanā karoga, LSM.lv pastāstīja LVF ģenerālsekretāre Natālija Prokofjeva.
Šaha federācijas prezidenta amatā ievēl bijušo Krievijas politiķi Dvorkoviču
Šaha federācijas prezidenta amatā ievēl bijušo Krievijas politiķi Dvorkoviču
Jau otro termiņu Starptautiskās Šaha federācijas jeb FIDE prezidenta amatā strādās bijušais Krievijas politiķis Arkādijs Dvorkovičs. Indijā notiekošajā ģenerālasamblejā krievu neatbalstīja tikai 22 no 179 nacionālajām federācijām. Krievijas un Baltkrievijas šahisti starptautiskos šaha turnīros nedrīkst piedalīties zem savas valsts karoga, bet to atļauts darīt individuāli, neitrālā statusā. Lai gan Dvorkoviča atbalsts palikšanai FIDE prezidenta krēslā bija pārliecinošs, sabiedrībā tas radījis neizpratni, kā bijušais Krievijas politiķis var turpināt vadīt sporta organizāciju.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd