Sports / Bobslejs
Bobsleja federācijas ģenerālsekretārs: Sezona izvērtās necerēti labi
Bobsleja federācijas ģenerālsekretārs: Sezona izvērtās necerēti labi
Latvijas bobslejisti aizvadīja lielisku sezonu, gūstot pat necerēti labus panākumus, Latvijas Radio sacīja Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas (LBSF) ģenerālsekretārs Zintis Ekmanis. Viņš pasmēja, ka varbūt uz nākamo sezonu jātaisa sportistiem zelta tērpi, jo šogad sudraba krāsās tika gūti daudzi vicečempionu lauri.
Pēc smagas sezonas Latvijas bobsleja izlase atgriežas mājās
Pēc smagas sezonas Latvijas bobsleja izlase atgriežas mājās
Mājās no pasaules čempionāta ar sudraba medaļām atgriezās Latvijas izlases bobslejisti, kam noslēgusies smaga un izaicinājumiem bagāta sezona. Pasaules vicečempionus Rīgas lidostā sagaidīja prāvs līdzjutēju un draugu pulks.
Melbārdis: Ķibermanim pienākas labākā tehnika un stūmēji
Melbārdis: Ķibermanim pienākas labākā tehnika un stūmēji
Latvijas titulētākais bobslejists Oskars Melbārdis izlaida šo sezonu, lai tiktu galā ar veselības ķibelēm, un šī bija iespēja sevi parādīt Oskaram Ķibermanim. Mazais Oskars ar stūmējiem Matīsu Mikni un diviem stūmējiem no Melbārža ekipāžas Arvi Vilkasti un Jāni Strengu sezonas kopvērtējumā divniekiem un četriniekiem izcīnīja augsto otro vietu.
VIDEO: Par pasaules čempioni kļūst Vācijas bobslejiste Jamanka
(papildināts)
VIDEO: Par pasaules čempioni kļūst Vācijas bobslejiste Jamanka (papildināts)
Pasaules čempionātā bobslejā, kas risinās Kanādā, Vistlerā, četru braucienu summā uzvarēja Vācijas sportistes Mariamas Jamankas pilotētais divnieks, liecina organizatoru informācija. Taču svētdienas nakts bobslejs ar to vēl nenoslēdzas – plkst. 2 naktī tiešraide no komandu sacensībām.
Ķibermanis pasaules čempionāta pirmajā braucienā uzrāda ceturto ātrāko laiku
(papildināts)
Ķibermanis pasaules čempionāta pirmajā braucienā uzrāda ceturto ātrāko laiku (papildināts)
Kanādas pilsētā Vistlerā piektdien tiek dots starts pasaules bobsleja čempionāta pirmajiem braucieniem divnieku sacensībās. Latviju sarežģītajā un ātrajā Vistleras trasē pārstāvēs Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa ekipāžas. Ķibermanis pirmajā braucienā bija ceturtais ātrākais, tomēr sacensību rezultāti ir blīvi, līdz ar to prognozēt rezultātus ir pāragri.
BMX braucējs un bobslejists Babris gatavojas ziemas un vasaras olimpiskajām spēlēm
BMX braucējs un bobslejists Babris gatavojas ziemas un vasaras olimpiskajām spēlēm
Bobslejs pēdējā laikā ir tas sporta veids, kurā spēkus izmēģina citi sporta disciplīnu latviešu atlēti. Tāds ir arī Helvijs Babris – BMX riteņbraucējs, Latvijas čempions, Latvijas izlases dalībnieks, kurš šogad pirmo sezonu startē bobslejā, un vienlaikus viņa mērķis ir arī startēt Tokijas olimpiskajās spēlēs, kuras ir nākamās vasaras olimpiskās spēles.
Jaunākie
Interesanti