Sadaļas Sadaļas

«Instagram» stāsts: Tuncis – bauda garšas kārpiņām vai drauds veselībai?

Īsi un vienkārši par aktuālo – šādi veidotus un sociālajā tīklā "Instagram" publicētos LSM.lv stāstus tagad piedāvājam lasīt arī portālā.

Eiropas Savienībā patēriņa ziņā tuncis ir zivs numurs viens, pārspējot lasi, mencu un visas pārējās zivis. Arī Latvijā tuncis kļūst aizvien populārāks, taču tā galvenā problēma nereti ir tuncī esošais dzīvsudrabs, kas ir bīstams cilvēka organismam. LTV raidījums Aizliegtais paņēmiens” pārbaudīja, cik daudz dzīvsudraba satur Latvijā nopērkamie tunča konservi un filejas, ka arī salāti. 

Foto: AP, LETA, Pixabay, pexels. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt