Ceturtdienas rītā apledojums un sniegs daudzviet Latvijā apgrūtina braukšanu

Ceturtdien, 27. janvārī, plkst. 06.30 apledojums un sniegs apgrūtina braukšanu visā valsts teritorijā. Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem, sniegotos ceļa posmu attīra no sniega. Braukšanas apstākļu uzlabošanai uz ceļiem strādā 176 ziemas dienesta tehnikas vienības, informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir sekojošos posmos:

  • Tallinas šosejas (A1) posmā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam (Saulkrastu apvedceļam);
  • Siguldas šosejas (A2) posmā no Rīgas līdz Cēsu pagriezienam un posmā Virešiem līdz Veclaicenei;
  • Valmieras šosejas (A3) posmā no Murjāņiem līdz Strenčiem;
  • Rīgas apvedceļš (A4) visā garumā;
  • Rīgas apvedceļš (A5) visā garumā;
  • Daugavpils šoseja (A6) visā garumā;
  • Bauskas šoseja (A7) visā garumā;
  • Jelgavas šosejas (A8) posmā no Rīgas līdz Jelgavai;
  • Liepājas šosejas (A9) posmā no Rīgas līdz Kaģiem, posmā no Apšupes krustojuma līdz Blīdenei un posmā no Saldus līdz Kalvenei;
  • Ventspils šosejas (A10) posmā no Rīgas līdz Strazdei un posmā no Usmas līdz Ventspilij;
  • Jēkabpils–Terehovas šoseja (A12) visā garumā;
  • Rēzeknes šoseja (A13) visā garumā;
  • Daugavpils apvedceļš (A14) visā garumā,
  • Rēzeknes apvedceļš (A15) visā garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoša braukšana ir vien Jelgavas un Saldus apkaimēs, norādīja LVC.

LVC aicina autovadītājus būt piesardzīgiem, it īpaši rīta un vakara stundās. Svarīgi izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ieplānot papildu laiku ceļam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Svarīgākais šobrīd

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt