«Z-Towers» attīstītājs: objektā īslaicīgi apturēti atsevišķi būvdarbi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Daudzfunkcionālā kompleksa "Z-Towers" būvniecības ģenerāluzņēmējs – būvfirma "Merks" – uz laiku ir apturējis dažu piesaistīto apakšuzņēmēju darbus objektā, paziņojumā medijiem apstiprina pasūtītājs un projekta attīstītājs AS "Towers Construction Management" (TCM).

TCM norāda, ka kopējā projekta būvniecība nav pārtraukta, jo darbus turpina citi sadarbības uzņēmumi. "Situācija tiks atrisināta tuvākajā laikā," norāda TCM mārketinga vadītāja Iveta Zeltiņa, gan nesniedzot plašāku informāciju, kāpēc atsevišķi darbi objektā ir apturēti.

Daudzfunkcionālo kompleksu "Z-Towers" veido divi 30 stāvu augsti apļveida torņi (123 un 117 m), kuri ir savienoti ar pamatā esošo "podiumu". Torņos atradīsies dzīvojamie apartamenti un A klases biroju telpas, kā arī būs pieejama četru līmeņu apakšzemes stāvvieta, fitnesa un SPA zona.

Ģenerāluzņēmējs – būvfirma «Merks» – iepriekš darbu apturēšanu objektā sauca par nestandarta situāciju un izteica cerību, ka jautājumi ar pasūtītāju tiks atrisināti. Iemeslus gan kompānija atteicās komentēt. Trešdien projekta pasūtītājs nesniedza nekādus komentārus.

TCM pieder ar starptautisko kompāniju "SPI Group" saistītiem uzņēmumiem, bet "SPI Group" īpašnieks ir par Krievijas degvīna oligarhu dēvētais Jurijs Šeflers, kuram pieder arī "Latvijas balzams".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti