«Yandex» Latvijā atver tiešsaistes veikala preču noliktavu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Krievijas interneta kompānija "Yandex" Latvijā atvērusi noliktavu, kurā tiks uzglabātas tās preces, kuras tiks pārdotas ar tiešsaistes vietnes "bringly.ru" starpniecību, liecina uzņēmuma paziņojums.

Ceturtdien, 22. novembrī, "Yandx Market" atvēra interneta resursu "bringly.ru", kas iecerēts kā serviss, kuru izmantojot, varēs pasūtīt preces no dažādiem ārvalstu internetveikaliem. "Yandex" izveidoto pakalpojumu varēs izmantot tiešsaistes tirgotāji, izvietojot tajā savus piedāvājumus un maksājot noteiktus procentus no katra darījuma.

Latvija kā vieta tiešsaistes vietnes populārāko preču noliktavai izvēlēta tādēļ, ka no šejienes piegāde uz Krieviju būs salīdzinoši ātra - aizņems no trīs līdz piecām dienām, norāda "Yandex". Kompānija paziņojumā presei neatklāj noliktavas atrašanās vietu.

Krievijas kompānija "Yandex" Latvijā uzņēmējdarbību izvērsusi jau arī iepriekš, uzsākot taksometru pakalpojuma piedāvāšanu.

Latvijas Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija "Cert.lv" tikmēr brīdinājusi, ka iedzīvotājiem ir rūpīgi jāapsver taksometru tiešsaistes pakalpojumu operatora "Yandex.Taxi" lietošana, jo tā, līdzīgi kā jebkura cita lietotne, uzkrāj datus par lietotāju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti