«Wizz Air» atceļ visus lidojumus un slēdz Rīgas bāzi līdz 1. maijam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Wizz Air”  nolēma Rīgas bāzi slēgt līdz 2020. gada 1. maijam. Tas nozīmē, ka visi ienākošie un izejošie reisi tiks atcelti līdz minētajam datumam, paziņojumā medijiem informēja “Wizz Air”.

Pasažieri, kuru lidojumus ietekmē šīs pārmaiņas un kas ir iegādājušies biļetes tieši vietnē wizzair.com vai lidsabiedrības mobilajā lietotnē, tiks automātiski informēti ar e-vēstuli.

120% no sākotnējās cenas automātiski tiks augšupielādēti klienta WIZZ kontā, kuru 24 mēnešu laikā varēs izmantot “Wizz Air” pakalpojumu iegādei.

Pasažieri var izvēlēties arī skaidras naudas atmaksu, tās atdošana prasīs ilgāku laiku, un klienti par nepieciešamajām bankas darbībām tiks informēti atsevišķā e-vēstulē. Šajā gadījumā klienti varēs saņemt tikai 100% no sākotnējās cenas.

Pasažieriem, kas iegādājušies biļetes caur tūrisma aģentūrām, tostarp tiešsaistes tūrisma aģentūrām, ir jāsazinās ar uzņēmumu, kurā ir pirktas biļetes.

 KONTEKSTS:

Lidojumi Rīgā un daudzviet pasaulē apturēti  saistībā ar valdību lēmumiem slēgt starptautiskos pasažieru pārvadājumus, lai ierobežotu koronavīrusa Covid-19 izplatību.

Pasaulē izplatoties jaunajam Covid-19 vīrusam, Pasaules Veselības organizācija atzina, ka saslimstība sasniegusi globālās pandēmijas līmeni. Daudzās pasaules valstīs, tostarp arī Eiropā, atcelti masu pasākumi, slēgtas skolas un citas iestādes, arī ieviesti ierobežojumi uz robežām.

Latvijā pirmoreiz Covid-19 vīruss konstatēts 2020. gada 2. martā. Ar mērķi ierobežot infekcijas izplatīšanos Latvijā 12. martā nolemts izsludināt ārkārtējo situāciju, kas būs spēkā līdz 14. aprīlim un kuras laikā noteikta virkne ierobežojumu, tostarp mācībām skolās jānotiek attālināti un arī atcelti starptautiskie pasažieru pārvadājumi un lidojumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti