Vjačeslavs Dombrovskis: Politiskos ielikteņus ierobežojošo likumprojektu pieņems šī Saeima

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis (Reformu partija) aktualizēs Saeimā iestrēgušās izmaiņas Kapitālsabiedrību pārvaldības likumā, kas ierobežotu politisko ielikteņu nonākšanu valsts uzņēmumu valdēs.

Dombrovskis intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Viens pret vienu” apliecināja, ka uzstās uz šī likumprojekta tālāku virzību, ko centās izdarīt jau iepriekšējais ministrs un Dombrovska partijas biedrs Daniels Pavļuts.

„Es domāju, ka šis likumprojekts tiks pieņemts vēl šīs Saeimas laikā. Esmu pārliecināts par 90%,” sacīja Dombrovskis.

Vērtējot bijušā premjera biroja vadītājas Olitas Augustovskas  iecelšanu lidostas „Rīga” valdē, Dombrovskis uzsvēra, ka Augustovska ir augstas klases profesionāle, taču satiksmes ministrs ir atbildīgas par to, vai valde ir pietiekami efektīva un nodrošina veiksmīgu attīstību.

Uz jautājumu, vai Augustovska ir uzskatāma par politisko ielikteni, Dombrovskis atbildēja: „Par to ir jānes satiksmes ministram atbildība, viņš ir atbildīgs par tiem cilvēkiem un viņu darbības rezultātiem, kurus viņš ieceļ amatos.”

Jau vēstīts, ka starptautiskās lidostas "Rīga" akcionāru sapulcē otrdien bijušā premjera Valda Dombrovska biroja vadītāja Olita Augustovska tomēr iecelta lidostas valdē.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti