Visā valsts auto ceļu tīklā vairāk nekā 70 posmos tiek veikts remonts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Šī vasara ceļu remontu jomā ir ļoti piesātinātā, un visā valsts auto ceļu tīklā vairāk nekā 70 ceļu posmos tiek veikts remonts. Tas nozīmē, ka autovadītājiem un citiem satiksmes dalībniekiem ir jārēķinās ar dažādiem ierobežojumiem un jāparedz papildu laiks ceļam.

Visā valsts auto ceļu tīklā vairāk nekā 70 posmos tiek veikts remonts
00:00 / 00:59
Lejuplādēt

Valsts akciju sabiedrības “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) Komunikācijas daļas vadītāja Anna Kononova uzsver, ka katru dienu remontdarbu posmu skaits tikai pieaug. Turklāt liela daļa no tiem ir uz reģionālajiem autoceļiem visos reģionos. Protams, kā jau ierasts, lielākā ietekme uz satiksmes plūsmu remontiem ir tieši Pierīgā uz galvenajiem ceļiem, kas nodrošina iebraukšanu un izbraukšanu no galvaspilsētas.

"Mums notiek remontdarbi uz Tallinas šosejas - posmā no Lilastes līdz Zvejniekciemam. Jārēķinās, ka šo posmu varēs šķērsot apmēram stundas laikā. Turpinās remontdarbi arī uz Pleskavas šosejas, arī uz Jūrmalas šosejas. Tur gan satiksmes ierobežojumi jau iet mazumā. Ja mēs runājam par reģionālajiem autoceļiem, tad garākais remontdarbu posms ir no Ventspils Kuldīgas virzienā. Tur joprojām turpinās remontdarbi, kas pērn ir iesākti. Šogad tos plāno pabeigt. Tāpat vērienīgi remontdarbi ir uz ceļa Pūri-Auce-Grimaiši.

Par visiem remontdarbiem var uzzināt, ieskatoties mūsu kartē.

Diennakts uzziņas par visu, kas notiek uz valsts autoceļiem, ir pieejamas, zvanot uz mūsu satiksmes informācijas centra numuru 80005555, kas ir bez maksas, un tur var iegūt informāciju gan par remontdabiem, gan arī nodot kādu informāciju, ja kaut kāda ķibele ir notikusi uz kāda no valsts autoceļiem," pauda Kononova.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti