Viļņā un Tallinā sarūk dīzeļdegvielas cena, Rīgā turpina kāpt

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Aizvadītajā darba nedēļā Viļņā un Tallinā sarukusi dīzeļdegvielas cena, taču Rīgā tā turpinājusi kāpt, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā nav mainījusies un bija 1,352 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena pieaugusi par 0,8% - līdz 1,312 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena šonedēļ samazinājusies par 1,3% un bija 1,234 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena kritusies par 1,3% - līdz 1,204 eiro par litru.

Arī Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā ir sarukusi - par 2,8% - līdz 1,399 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 1,4% un bija 1,419 eiro par litru.

Savukārt autogāzes cena šonedēļ nav mainījusies Viļņā un Tallinā. Viļņā autogāzes cena bija 0,62 eiro, bet Tallinā - 0,629 eiro litrā. Rīgā tā ir pieaugusi par 3,4%, sasniedzot 0,579 eiro.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti